Gdesyk gdysik sem o tom motoru četl, že se jich většina nedožije ani 100kkm bez GO = čuli pro mě o 140kkm horší.
Neska zase skoro 200km (ráno na kuwa kluzkém/záludném= pomaleji ale čoistou stopou) a oaaaaaaaach, N52 FOREVER. Nigdy nic jiného už nechcu.
BMW Divize
Re: BMW Divize
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
No jde o to ze mas interval 100kkm kdy delas GO ale ta GO nestoji takovou raketu jak si myslis (vyjde to cca na 60) a mas pak zase na 100kkm klid. Ten rozdil je v tom ze problem i jeho reseni i interval kdy se to ma delat jsou znamy 
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Dík. Jo, asi máš pravdu. Dál o tom ale jakkoli uvažovat nehodlám.
Ok tak budu jen drzet palce at se povede nejaka rozumna N52 najit jeste. A hlavne zdravi!
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Dík a dík.
EDIT: Já už totiž dělám rozhodnutí i s ohledem NATO, aby fpřypadku, že mě ten geront ve mně nečekaně sejme, po mě zůstal co nejmenší bordel a starosti k řešení, což by jakékoli nové brmbrmbrm resp. harampádí v garáži bylo.
EDIT: Já už totiž dělám rozhodnutí i s ohledem NATO, aby fpřypadku, že mě ten geront ve mně nečekaně sejme, po mě zůstal co nejmenší bordel a starosti k řešení, což by jakékoli nové brmbrmbrm resp. harampádí v garáži bylo.