Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Eda
Mistr volantu

Re: Dříve M135i, nyní ///M2

Příspěvek od Eda »

Prace pokracuje, par fotek. Kvuli stabikum musi napravy dolu, dava ze zvrchu #:-s Rovnou sme dali i ulozeni diffu

Dily
Obrázek

Naprava dolu
Obrázek

Toe arm vzadu
Obrázek

Tady je videt stabik, toe arm, napravnice v alu, ulozeni diffu v PU
Obrázek

Predek
Obrázek

Horni ulozeni
Obrázek

Na rade sou ramena vepredu, pak uz jen zadni desky, nastavit odklony a doladit kola, vyvazeni do rohu a geo
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Najs, sleduju ho na IG a hned mi bylo jasny ze to je tvoje auto :D. To sundavani naprav kvuli stabikum je pain. Jsme zvedavej co reknes na to ulozeni diffu, zda to nebude vibrovat/hucet.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

:D Me se hrozne libi ta jeho F80 M3, za me nejhezci barva a s decentnima doplnkama v cerne to vypada fakt super. Jesteze ze uz v dobe kdy to dodelal byly dily na ceste.

Toho ulozeni diffu se taky bojim popravde, uvidime. Kdyztak dam downpipe at to neni slyset, je idealni cas, akorat delame i technickou :)
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Mne se ta zluc zas tak nelibi, spis yas marina blue. Ale jo, F80 M3 je bozi, taky se mi moc libi. Ted je z ni dost drift machine, nebo aspon na IG na me vyskakuje dost videii kdy s nema lidi prasí :-))

S tema tvyma upravama uz budes muset dat i jiny sedacky, at z nich nevyletis, ne? :D
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Pujdou Recaro Pole Position ABE, je to presne z duvodu jak rikas. Ja z tech kozenejch litam uz ted jak to klouze a pak se drzim volantu
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Tak to budes mit bozi, nikdy jsem v nich nesedel, ale pry nejen dobre drzi ale jsou i pohodlne :-) Budes to nejak registrovat aby jsi prosel pres STK?
Odpovědět