No, že si nepořídíš nějaký normální auto - to je samej Ford, Opel....HondaMan píše:Jerry: já mám také rád volbu a mrzí mě, že se některé možnosti vytrácejí. Opelem jezdím proto, že byl jediný, kdo nabídl naftu/manuál/schopnou 4x4/matrix LED/adapt podvozek/bez adapt tempomatu a s vypínatelnými asistenty kromě ABS.
Jenže se na vývoj aut podívej reálně. Manuál posledních 20 let, až na výjimky jako je Porsche, nikdo nevyvíjí, asistenty se s manuálem často perou, lidé jsou líní řadit a při stavu a hustotě provozu se jim nedá moc divit... Třeba u nás ve firmě mají všechna auta střední třídy kromě mého automaty (svobodná volba řidičů) a o třídu níž je to 50/50 přičemž tam je potřeba si při volbě AT ukousnou značnou část další výbavy...
trh, poptávka, nabídka...
Hlavne ze v jinym tematu radis renault klaunealesmoto píše:No, že si nepořídíš nějaký normální auto - to je samej Ford, Opel....HondaMan píše:Jerry: já mám také rád volbu a mrzí mě, že se některé možnosti vytrácejí. Opelem jezdím proto, že byl jediný, kdo nabídl naftu/manuál/schopnou 4x4/matrix LED/adapt podvozek/bez adapt tempomatu a s vypínatelnými asistenty kromě ABS.
Jenže se na vývoj aut podívej reálně. Manuál posledních 20 let, až na výjimky jako je Porsche, nikdo nevyvíjí, asistenty se s manuálem často perou, lidé jsou líní řadit a při stavu a hustotě provozu se jim nedá moc divit... Třeba u nás ve firmě mají všechna auta střední třídy kromě mého automaty (svobodná volba řidičů) a o třídu níž je to 50/50 přičemž tam je potřeba si při volbě AT ukousnou značnou část další výbavy...
trh, poptávka, nabídka...