ale tos nebyl jen tak z ulice ne?retron píše:na novou A4 B9, když byla nová mi nabízeli 21%
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Zrovna probíhají na A4 akční slevy  Kolik záleží asi na jednání, oni chtějí podpořit prodej, tak můžeš zkusit.
 Kolik záleží asi na jednání, oni chtějí podpořit prodej, tak můžeš zkusit.

Kolik záleží asi na jednání, oni chtějí podpořit prodej, tak můžeš zkusit.
 Kolik záleží asi na jednání, oni chtějí podpořit prodej, tak můžeš zkusit.Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
měl jsem od nich dvě auta, ale jinak víceméně z ulice v době kdy měli jedno na showroomu a jedno předváděcí, samotného mě to překvapilo, ale moc se nedivím B9 mě nijak neoslovila a ještě vypadá a působí menší než B8Předseda píše:ale tos nebyl jen tak z ulice ne?retron píše:na novou A4 B9, když byla nová mi nabízeli 21%
Tadyhle na videju je vidět, že RS3 má zezadu po stranách po jednom oválném laufu. Onehdá sem jel za (jinou) RS3 (I/56 okolo přehrady Šance) a ten měl jeden dvojitý lauf vlevo vzadu, jinak ale vypadal přesně jak ta RS3 ve videju (znak RS3 na prdelce, tmavší kola asitak 18-19", difuzor vzadu, plasty atd). Bůhví ale, co to bylo za motorizaci, sice mu to prskalo do výfuků fest, aji pěkný zvuk to vydávalo, ale v bramboru2 sem ho bez problema uvisel, při zrychlování mi mezi 60-90 lehce odskakoval, jinak sem mu ale fpoho stíhal.   

Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
prva rs3 mala dvojkoncovku nalavo

Aha, kuju. Tak to asi byla nefalšovaná RS3, ale s lemplem / opatrným řidičem, když sem mu stíhal.

nová S8, 0-100kmh 3.5sec
  nová S8, 0-100kmh 3.5sec   zesil si zvuk!
  zesil si zvuk!  
 Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
						- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak A4 mi tento vikend oslavila 100000km a pomaly to bude uz rok co ju mam a zatial (klop, klop) je to aspon pre mna najlepsie a najkomplexnejsie auto ake som mal tu cest dlhodobejsie poznat a neviem ci sa mi ho podari raz adekvatne nahradit 

Konzerva od sardiniek s LSD
7-miestne GTI
						7-miestne GTI
Užívej si to, takové auto už dnes na trhu není 

„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
JJ, užívej si to. já si to taky užívám, předpokládám, že nejpoději za 2 týdny oslavím s bramborem2 stejné kulaté  výročí.