Dříve M135i, nyní ///M2

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Dříve M135i, nyní ///M2

Příspěvek od Vrooom »

Jsem jel na kolo a po cestě potkal pár fajn zatáček. Tohle počasí se mi líbí :-)

Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Z Vysočiny taky hlásíme velkoparádu, přijde mi, že jak nasněžilo v pátek, tak v sobotu na co cestáři prostě serou a i na docela "hlavních" silnicích ten sníh vydřel ;;)
black on black, petliter, jebem na too :ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Taky máme neska venku kalamitky (= uvidím, esli zítra ráno dojedu vyjedu/dojedu do prce), ale ref to videjo, mám všeobecnější postřeh: I ftomle sem už "divný" (= chčiju proti proudu) a za každé/sebemenší proklouznutí zadních kol (RWD) se sám za sebe hluboce stydím - moje stopa prostě MUSÍ být absolutně čistá bez sebemenšího driftu i na sněhu. Pokud možno, teda.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Celou zimu nic a posledni dva tydny se me 2x povedlo vyjet presne kdyz nasnezilo tak aspon neco. Klouzani parada, na snehu je to trenink kterej sem potreboval jako sul, libilo se me to velmi, az tak ze uvazuju nad nejakym vyjezdem na driftovani na snehu. Mrknu co kde je a jak to vychazi. Musim jeste rict ze ty dunlopy sou na snehu vyborny, je to opravdu takova echt zimni guma. Ostatni ridice nema cenu komentovat, nechapu ze lidem nevadi byt za tim volantem naproste bezradni jakmile je jinak nez sucho
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Odpovědět