lupo222 píše:Je trochu dražší, jsou levnější např. fabia. Ale seat je seat. se škodovkou nikdy nebila spokojenot. Jeden známí měl 2 auta, jedno na delší trasy druhý do města: octavii2 2,0tdi- po 50tis.km mu odešla spojka. Do města seat leon 1,6tdi- spojka mu odešla až po 96tis.km. A ve městech spojka dostává hodně zabrat(plyn,spojka, a dokola). To o nečem svedčí.
Svědčí to hlavně o tom, že známý neumí pracovat se spojkou...
což mi připomělo nedávnou story s drahou 3/4.... sem byl připuštěn na knipl jejího leguána.... na nohách sem měl pluhy (tvrdé pohorky), takže mi to při rozjezdu (řazení 1->2) lehce cuklo, no.... samozřejmě si neodpustila nějaký ten odborný komentář o řidičských kvalitách.... o den později mě pro změnu vezla ona a hned při výjezdu z ulice na hlavní sem si dvakrát málem vybil zuby o palubku (poprvé při 1->2 a hned o chvilku později při 2->3)....
aktuálně máme 35tis km @ dva a půl roku, sem fakt zvědav, kdy budeme měnit celé kombo (spojka-dvouhmota)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zdravim, dostali jsme nabídku na předváděci 1.6tdi za 340tis.kč, máme to vzít. Ještě jsme se nerozhodli, protože jsme čekali co bude v novém roce. A je tu táto nabídka. Dík za odpověď.