BMW Divize
Re: BMW Divize
Vzhledem k venkovní teplotě bych tipoval že by to pro prvotní otevření stačilo i zahřát:-)
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
//// 1.6 ECOjet
//// 1.6 ECOjet
Přeju ať je ten 2026 rokem DOBRÝM. Pro fšechny.
Nojo, zahřát ale kde/jak? Garáž obsazená... ale vzal to čert, modrá woda dolitá, wolej taky, takže pokoušet se otvírat kapotu budu zase až za týden/dva/tři. A to s euvidí esli to pude.
Zahájil sem nový rok ranní vycházkou (hurá, ten ZÁZRAK, že nohy/plíce/srdíčko ešče fungujou trvá i v 2026) a zase sem měl záchvat in(g)teligence - nevím esli tady nebo něgde inde mi kdysik dával odkaz na allegro (= nový/nepoužitý blok motoru N52B30A) = tudma ale (= přeskládání celého motoru do nového bloku = samozřejmě GO přitom) určitě nepudu. Zato sem neska položil dotaz gůglu a našel (sic EXTRA draho, ale našel) nový NEpoužitý celý short engine N52B30A = pořád ešče existujou. Až teda stávající N52 definitivně umře, vím co/kde hledat (a zaplatit). :idea:
Nojo, zahřát ale kde/jak? Garáž obsazená... ale vzal to čert, modrá woda dolitá, wolej taky, takže pokoušet se otvírat kapotu budu zase až za týden/dva/tři. A to s euvidí esli to pude.
Zahájil sem nový rok ranní vycházkou (hurá, ten ZÁZRAK, že nohy/plíce/srdíčko ešče fungujou trvá i v 2026) a zase sem měl záchvat in(g)teligence - nevím esli tady nebo něgde inde mi kdysik dával odkaz na allegro (= nový/nepoužitý blok motoru N52B30A) = tudma ale (= přeskládání celého motoru do nového bloku = samozřejmě GO přitom) určitě nepudu. Zato sem neska položil dotaz gůglu a našel (sic EXTRA draho, ale našel) nový NEpoužitý celý short engine N52B30A = pořád ešče existujou. Až teda stávající N52 definitivně umře, vím co/kde hledat (a zaplatit). :idea:
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Jak už mi tady bylo mnohokráte podbízeno "kup si nové" a já rezolutně odmítal, bo "povinné pičičandy" tak tady je souhrn pičičand. Brrrr. NEVEREVER.
zrovna na obrázku je minulá A6, kde lze SS a sledování pruhů lehce vypnout jedním dvojklikem hned po startu a zbytek lze vypnout trvale.
Pravda vyděsí
Ale i to je (pro mě nechtěná a NEPŘÍPUSTNÁ) práce/povinnost navíc.
Cením, jak tě stresuje půl vteřiny na zmáčknutí jednoho tlačítka, ale je úplně ok strávit dlouhé měsíce řešením nějakého vyjebaného alusilu nebo kopírováním dat na flashku z přeplněného disku 
já jsem chtěl napsat, že by pro mě bylo nepřípustné lít co 14 dní litr oleje do auta.. jsem tak nad tím přemýšlel a minimálně od 2014, co jsem měl O3rs jsem olej nedolíval nikdy do ničeho
Pravda vyděsí
@vasco et al: Enemže já ty svoje dobře promyšlené "uvážlivosti" (po Vašemu číčoviny) dělám proto, že mě to baví/šetřím apod. = z vlastní vůle. Zatímco ty (zbytečné) pičičandy a nutnost kolem nich/s nimi tancovat nám nutí ta zasratá EU (a to bez pardonu). To je IMHO ZCELA ZÁSADNÍ rozdíl.
A blbé je, že by se ti to možná ani nesralo, což by tě taky nebavilo 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124