Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Přidávám se do party "nej světla ať to stojí co to stojí". Za sebe bych k tomu přidal ještě "nej podvozek, ať to stojí co to stojí".
Zbytek už je jen nice to have.
Zbytek už je jen nice to have.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Ještě bych doplnil nej motor, ať to stojí, co to stojí 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Takže z auta za 1M se dostáváme k 3M, protože to stojí za to 
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Pokud do podvozku zahrnuješ i brzdy, tak OK.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HM: a z nice to have se lehce stane must have, takže pak se fakt dostaneme k cenám, u kterých jsme se dřív pokřižovali 
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW
Jdu si zase postěžovat na moji A4. Mimo autorizák sem pořešil oil leak za cca 23k, dobrý.
Pak sem jel do autorizáku řešit Quattro, který je v 75k km podruhý KO. Konkrétně spojka quattro co připojuje zadek. Je to na výměnu - cca 80k.
Původní dohoda byla, zkusíme to přebrousit = SW optimalizace a když to nepůjde, zkusíme na kulanci výměnu, pač už to bylo měněno v záruce.
Realita - broušení nepomohlo a kulanci vám nedáme pač nejezdíte do Audi.
Záruka byla jen 2r, na prvním servise sem v Audi byl, mimo záruku už ne.
Teď dotaz, dle chatgpt(beru velmi s rezervou pač kecá čim dál tim víc) ty servisy kolikrát tu kulanci ani nepošlou na schválení a rovnou tě vyfakujou když tam nejezdíš. Máte s tím nějakou zkušenost? Má smysl ještě zkusit sesmolit žádost sám a poslat někam buď jinýmu dealerovi nebo přímo na import? Jako 80K je docela dost, hlavně to chci opravit a okamžite se toho zbavit. A z vrakáče to buď neseženu nebo to bude taky ve smrti.
Pak sem jel do autorizáku řešit Quattro, který je v 75k km podruhý KO. Konkrétně spojka quattro co připojuje zadek. Je to na výměnu - cca 80k.
Původní dohoda byla, zkusíme to přebrousit = SW optimalizace a když to nepůjde, zkusíme na kulanci výměnu, pač už to bylo měněno v záruce.
Realita - broušení nepomohlo a kulanci vám nedáme pač nejezdíte do Audi.
Záruka byla jen 2r, na prvním servise sem v Audi byl, mimo záruku už ne.
Teď dotaz, dle chatgpt(beru velmi s rezervou pač kecá čim dál tim víc) ty servisy kolikrát tu kulanci ani nepošlou na schválení a rovnou tě vyfakujou když tam nejezdíš. Máte s tím nějakou zkušenost? Má smysl ještě zkusit sesmolit žádost sám a poslat někam buď jinýmu dealerovi nebo přímo na import? Jako 80K je docela dost, hlavně to chci opravit a okamžite se toho zbavit. A z vrakáče to buď neseženu nebo to bude taky ve smrti.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Tomu konstruktru moc nerozumím. Na záruku vyměnili quattro spojku a ted se zase vyjebala? A od doby montáže jsou to 2 roky? Tak máš záruku na díl snad a ta není vůbec ovlivněna tím, zda jezdíš do autorizáku.
A teda pokud se vyjebe 2x stejný díl v takto malém nájezdu, tak tam imo bude jiný primární problém. Který evidentně po nějakém čase odsere spojka.
A teda pokud se vyjebe 2x stejný díl v takto malém nájezdu, tak tam imo bude jiný primární problém. Který evidentně po nějakém čase odsere spojka.
na věci měněný v záruce záruka neni. no uplně upřímně ten primární problém je možná můj jízdní styl ale zas tak hustej jako neni aby to vydrželo 30k
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
No podle mě má Předseda pravdu.
Pokud měnili předtím celou Quattro spojku. Tak od výměny na ni běží další 2 roky záruka ne
Když mi na Mazdě rok před koncem záruky měnili převodovku, tak mi taky přímo říkali, že na tu mám další 2 roky.
Pokud měnili předtím celou Quattro spojku. Tak od výměny na ni běží další 2 roky záruka ne
Když mi na Mazdě rok před koncem záruky měnili převodovku, tak mi taky přímo říkali, že na tu mám další 2 roky.
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pravda je někde uprostřed... Obecně platí, že na vyměněné díly v rámci záruky, platí záruka, která pokračuje v rámci záruky vozidla. Čili, pokud byla spojka vyměněná například 10 měsíců před koncem záruky, její záruka bude 10 měsíců.
Také může platit samostatná záruka, která je obvykle 3 nebo 6 měsíců na vyměněné díly.
Koncern ale, u některých svých značek, používá i onu zmíněnou záruku 2 roky na vyměněné díly, ale není to povinnost, nýbrž jejich dobrá vůle - interní směrnice.
Také může platit samostatná záruka, která je obvykle 3 nebo 6 měsíců na vyměněné díly.
Koncern ale, u některých svých značek, používá i onu zmíněnou záruku 2 roky na vyměněné díly, ale není to povinnost, nýbrž jejich dobrá vůle - interní směrnice.
250kW
195kW
107kW
195kW
107kW