Konecne jsem se asi po skoro roce dostal k tomu a nahodil rafky z bazose co jsem koupil kdyz pojedu na nejakou drift akci. Mel jsem strach ze nepujde vypnout DSC, protoze kola v sobe nemaji senzory, ale nastesti to slo. Ale jednou se auto zachovalo dost divne, po jednom driftu jsem chtel pribrzdit ale pedal tvrdy jako sutr a auto skoro nebrzdilo az asi po vterine se chytlo. Neprijemny. Pry to ma nejak ice mod, kdyz se treba brzdi na ledu nebo se odlehci kola a auto pak nebrzdi aby nedostalo smyk. Ale nic moc ... Asi se tomu nelibi vepredu UUHP a vzadu zimaky ...
Dříve M135i, nyní ///M2
Re: Dříve M135i, nyní ///M2
Jen k tomu Ice modu - na MX-5 NB mě to v Sosně onehdá stálo poházený pneu v zatáčce, zničený zavěšení PP kola a blatník+kapota+nárazník. Jak popisuješ, najednou tvrdý pedál a účinnost brzd tak 5%. Ale tam bohužel nebyl čas čekat, až se to zase chytne...
Ajaj tak to je blby. Já se tomto módu kdysi dozvěděl z videa Mishy Charoudina kde tak rozbil M4 ...
Heh, dalsi trackday v Brne, bohuzel netrval dlouho. Jeste po prvnim ufouknuti gum sem si rikal ze mozna zvladnu jeste jeden pred koncem sezony. Po druhym stintu sem citil vibrace tak si rikam ze rovnou prehodim levou a pravou predni gumu, leva dostava v Brne zabrat a uz sem je jednou prehazoval. No uz sem nic neprehazoval...jedna strana spatna uplne, druha se zacala trhat taky. Najely toho ale mrak, RIP. I pres vetsi odklon oproti serii je videt ze by to jeste chtelo aspon stupen

M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Eda: Zajímavé, mně se Cupy normálně sjedou v rameni tak, že prakticky zmizí ty příčné drážky na kraji, ale nezačne se mi takhle na hraně trhat a odlupovat. Odklon mám cca 1,7°, takže nic extra. Ožmolkování a "roztečení" gumy je normální, ale to odlupování se mi nelíbí.

Eda: No ty boky jsou jednoduše upálené pryč... místo geometrie, bych řešil styl nájezdů do zatáček. Takhle popravíš každou gumu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Ona je to kombinace vic veci, ja jezdim jen Brno kde leva predni dostava hrozne zabrat + geo (dava se klidne pres 3 stupne na M140i) + KW podvozek co mam je spis na okresku nez track takze se to porad naklani vic nez by na trackday melo. Navic jak sou vepredu jen 225 tak se i prehrivaji. Ostatni gumy jsou na tom lip ale tohle byl snad 7. pul den na nich, uz na to mely pravo. Jizdnim stylem si myslim to nebude, na najezdu nejsu zas takovej strelec rozhodne to neni ze bych hrnul celou zatacku po predku. Vyfotim jak vypada druha strana
M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Tady je zadni guma, predni pootocena a druha strana. Zadni sou uplne v pohode, druha strana je videt ze je taky sjeta a uz k tomu taky nema daleko. Za me je tohle proste malej odklon

M140i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
ex Civic 1.4i
ex e36 328i