BMW Divize
Re: BMW Divize
Ano, moje zkušenost (dlouhodobá) s RWD a svorem je, že auto je na hraně adheze mnohem čitelnější/klidnější/nevybočuje.
(NEdriftuju, nemám to ráth.)

(NEdriftuju, nemám to ráth.)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Kura, mám dilema - minulých 1000 km si brambor2 (teda jeho N52 obvykle žroucí litr woleje na 1000km) řekl jen o půllitru, neska sem dokončil další tisícoffku a ukazuje furt "plno". Takže dilema - dolívat (kolik?) nebo nedolívat? (Měrka je po výměně, měla by ukazovat správně....)

Já mám zkušenost se svorem jen asi 40 tisíc km na MX-5 NB (torsen) a díky svoru je to krásně čitelný a jde to předvídatelně do smyku. Teď v neděli sem na sněhu proklouzal asi 100km v podještědí a naprostá paráda. 
Naopak mám zkušenost s 200SX bez svoru, kde se to občas utrhlo celý, občas se konal jen one tire fire...

Naopak mám zkušenost s 200SX bez svoru, kde se to občas utrhlo celý, občas se konal jen one tire fire...
podle mě se schyluje k explozipavproch píše: ↑stř 08 led 15:39 Kura, mám dilema - minulých 1000 km si brambor2 (teda jeho N52 obvykle žroucí litr woleje na 1000km) řekl jen o půllitru, neska sem dokončil další tisícoffku a ukazuje furt "plno". Takže dilema - dolívat (kolik?) nebo nedolívat? (Měrka je po výměně, měla by ukazovat správně....)

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
(S)exploze nebude. Elektronická měrka si řekla po 1250km o půllitr, dolito. (V zimě prostě yezdim míň redline a proto žere toho woleje míň.)

Hmm, tohle je fakt hezky (ztrata hodnoty bude kruta ...  )
)
https://www.pistonheads.com/news/ph-ger ... 34hp/49410

)
)https://www.pistonheads.com/news/ph-ger ... 34hp/49410

brambor2: Cipisek, od posledního servisu na podvozku (= vše, hlavně na přední nápravě nové díly) sem najel sotva 30tis km a už tam zase něco (vepředu) tluče na výmolech (fčíl hrbolatém sněhu/ledu). Normálně předek netloukl aspoň 60 tis km .... Žeby ty ohnuté tyčky stabilizátoru ?    Řešit to ale nebudu, (firemně) šetřím.
   Řešit to ale nebudu, (firemně) šetřím.

Řešit to ale nebudu, (firemně) šetřím.
   Řešit to ale nebudu, (firemně) šetřím.Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
Tak ne, to tlučení zepředu mi začalo vadit fest. Libor NATO kuknul a jo, levá víc, pravá míň ale kosti kaput. Pudou tam nové (aftermarket).

A při poslední výměně jste dávali origo?

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124