Není to nějak málo? m4Zlik (N52) bez úprav chlazení: voda nevím kolik má, olej ale dyž to honím proti kopci tak vyleze (chvilkově) i na 125-130 (proto tam liju CFS, který má snést až 140)
BMW Divize
Re: BMW Divize
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
ano, maval som tiez 120C v lete a pri nakladacke fakt aj k 130C sa to skoro pozrelo. Vymenil som olejovy chladic za vacsi a dal ten upraveny olejovy termostat od mosselmana - aj to pekne vyzera cele hlinikove a odvtedy tomu mozem nakladat a auto je spokojne. Bol som aj na valcovej brzde merat auto a tiez chvalili, ze sa to neprehrieva. Plus ako hovorim to software prepinanie na zmenu rezimu vodnej pumpy. V zime nechavam normalny rezim a v lete prepinam na sport. Lebo v zime mi pri tom agresivnejsom chladeni ide olej na dialnici aj k 82-85C ,to zase podchladzovat nechcem. Mam aj digitalne budiky ukazujuce okamzite hodnoty stavu vsetkeho.
Kluci, díky za info. Úplně upřímně nevím, zda se cestou staršího báwa vydám.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Fčíl sem ho byl pořádně projet, jede (už zase) luxusně. Do doby než se zase něco na starém autě pokazí.
Afterthought: Zítra (pokud si zpomenu a dyž nebude scát) musím prohlídnout vzorek na všech 4 gumách, esli sem je těma 40 km s rozhozenou geoškou neodepsal. Hučely fest, fčíl jsou mnohem tišší.pavproch píše:Ufff, těch 40 km tam bylo strašných, jak to plavalo všema směrama.
Navrhuji tyto 4 pneu darovat některému zdejšímu členovi a zakoupit nové, jistota je jistota a ideálně v autorizáku. 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
Jsem ochotný je rituálně upálit 
Tak pohledem těm gumám nic není, dál to řešit nebudu.
Jo, jen tak na okraj: Celá výměna podvozku začala tím, že sem si Liborovi stěžoval že na hrbolatém něco vzadu vrže (on to prohlídnul a zjistil ty vytlučené čepy atd.). Mno, a po kompletní výměně podvozku to vrže dál - nejde to ale z podvozku, zezadu jo (zřejmě kufr - zamykání nebo plynové vzpěry). Ale vrže to jen dyž je brambor2 suchý, jak je mokro tak je klid. Musím NATO přijít.