BMW Divize
Re: BMW Divize
no tak to pride este moc aj mne. ak by to bolo tak deci na 2500km, to uz by bolo OK za mna. Ale asi nechces skusat hokusy pokusy v style naliat tak 200km pred vymenou oleja nejaky pripravok na cistenie motora ,vymenit olej nejaky lacnejsi, pojazdit tak 1000km a skusit potom naliat uz olej,co pouzivas? Resp, ked nepomoze,tak mozno skusit pripravok ako Ceratec.
Ja musim poklopat, 220t km a nezerie mi olej moja N54. V minulosti trosku sa stracal, ale to som zistil, ze mi tiekla vana a hore veko ventilov. Po vyrieseni je to OK.
Ja inak ta spojka uz vsetko OK, taktiez ten shortshifter je bozi. Dal som si u znameho, co mi presival volant do M trikolory, tak spravit rovnaky steh aj na radiacej pake a rucke. Nech to ladi.
Teraz preventivne vymenim predne lozisko na kolese, lebo sa mi to na dialnici nepozdava. A pripravujem sa na precistenie sacich ventilov cez to skrupinkovanie, lebo neboli nikdy cistene, tak som zvedavy, kedze priamovstreky na to trpia. Lenze u turbomotoru to tak lahko nepoznat, pretoze tam vzduch pretlaci aj cez mensi otvor turbo . No uvidime.
Ja musim poklopat, 220t km a nezerie mi olej moja N54. V minulosti trosku sa stracal, ale to som zistil, ze mi tiekla vana a hore veko ventilov. Po vyrieseni je to OK.
Ja inak ta spojka uz vsetko OK, taktiez ten shortshifter je bozi. Dal som si u znameho, co mi presival volant do M trikolory, tak spravit rovnaky steh aj na radiacej pake a rucke. Nech to ladi.
Teraz preventivne vymenim predne lozisko na kolese, lebo sa mi to na dialnici nepozdava. A pripravujem sa na precistenie sacich ventilov cez to skrupinkovanie, lebo neboli nikdy cistene, tak som zvedavy, kedze priamovstreky na to trpia. Lenze u turbomotoru to tak lahko nepoznat, pretoze tam vzduch pretlaci aj cez mensi otvor turbo . No uvidime.
jel jsem se sklopenyma zadnima sedadla a pri kazdem plnem plynu se mi tam zdal nejaky zvuk navic, jsem si rikal: kardan, diferak? ale ono to dost mozna je od vyfuku, protoze to netlumi ty zadni sedacky. no uvidime: do servisu uz jsem to nahlasil at to zkontrolujou, ale s tema sedackama jsem si to uvedomil az potom.
Pravda vyděsí
no hladat pazvuky a ich zdroj nie je ziadna vyhra v aute. Uz som videl ale aj meracie pristroje na zachytenie roznych rezonancii a ich pribliznu lokaciu voci predku,zadku a do stran ku kolesam.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Většinou cvaká kříž na kardanu,někdy vůle v diffu,při ubrání a následném přidání plynu.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
ona to nakonec asi bude fakt spis jen nejaka rezonance od vyfuku, ale zkontrolovat to muzou
Pravda vyděsí
TOP10 nejprůserovějších benzinových motorů, N52 na 8. místě - čas od 2:50
Na prvním místě EA888.
ENG titulky
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Fčíl mi přistál mail od CarTecu, že od 1.7.2021 plošné zdražení všech modelů aut. Nerozklikával sem, takže nevím o kolik.
Fíha, brambor2 je ročník 2006, čili 15let staré auto, přesto mi fčíl přišel dopis od BMW CZ - bezplatná svolávačka na nějaký kunektor klimatizace čico, že by to mohlo od něj vyhořet. To budu muset nechat udělat (dokad sem o tom nevěděl, tak pohoda, fčíl bych nespal.... )
radsej mohli davat zvolavacky na vodne pumpy a vstrekovace ale ked neprsi ,aspon kvapka