BMW Divize
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Re: BMW Divize
Takže co jsem pochopil bylo by asi lepší vzít benzinak kvůli tomu že se více než na 300 nedostanu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BMW = benzín. Pokud to nemáš jako polykač dálničních km, tak diesel nemá praktický význam a smysl.
Kouknout se po nějakém 2.5/2.8i s krásným R6!
Kouknout se po nějakém 2.5/2.8i s krásným R6!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Na dálnice rozhodně moc ne, jsem chudý študák VŠ a na své autíčko už šetřim asi 5 let. Různé brigády a všechny prachy jdou do prasátka na auto, které si musím koupit sám. Bylo by to takové ježdění asi 20-30tis km ročně. Nechlastam ani nekouřím všechny peníze jdou na BMW , prostě sen který si chci splnit. Udělat někde chybu po tolika letech šetření to by mě asi mrzelo celý život. Koukám po modelech 320 a 330i, ale po zkušenostech lidi, které jsem četl spíše 330i. Model s maskou od R. 2007 abych měl radost na něj koukat 
Edit: pokud by to byla kasička, jak říkáš, tak tím pádem benzinak.
Edit: pokud by to byla kasička, jak říkáš, tak tím pádem benzinak.
Nejen podmotor - když sem v 2010/11 vybíral, přesedal jsem z půjčené 330xd do půjčené 320d a ... měl sem pocit, že sedím v naprosto jiném autě o dvě třídy níž (a tím nemyslím motorové vlastnosti, ale výbavu, provedení, materiály.....)
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
Tak i podle vašich ohlasů a zkušeností mi teď přijde, že jsem naprosto ztrácel čas s porovnáváním 320 s 330
. To je vážně až taková tragédie? V čem je tedy horší kromě motoru (myslím při jízdě)? 
Mě docela záleží při jízdě na podvozku, měl jsem možnost srovnat si Hyundai s Audi a to prostě ani srovnat nešlo
A6 2005 s i30 2015 v serpentinách na horách.
Každopádně jsem vyloučil tu naftu a 320
Zaměřím se tedy na 330. 
Mě docela záleží při jízdě na podvozku, měl jsem možnost srovnat si Hyundai s Audi a to prostě ani srovnat nešlo
Každopádně jsem vyloučil tu naftu a 320
-
doriftonigga
- Pan Řidič
320d je celkem dobrý auto do doby, než sedneš do auta s R6. 330d fmanuálu bych nevylučoval, ale jasně, R6 benzín je R6 benzín ať už atmo nebo turbo. 325i by ti taky stačila.
Jestli jdou všechny peníze (literally) do BMW a jsi chudý študák VŠ... nevim, no, jestli to je to nejlepší rozhodnutí, ale to už je tvoje věc.
Jestli jdou všechny peníze (literally) do BMW a jsi chudý študák VŠ... nevim, no, jestli to je to nejlepší rozhodnutí, ale to už je tvoje věc.
- BMWmamVsrdci
- Adept autoškoly
325i? jaký na to mají názor další zdejší?
Ty peníze jsou k tomu určeny, takže se tím nezabývám. Někdo spoří na bydlení, někdo na vysněné auto
Ty peníze jsou k tomu určeny, takže se tím nezabývám. Někdo spoří na bydlení, někdo na vysněné auto
Asi takle - béemwé se 4-válcem se (téměř) v ničem (pocitem z jízdy) neodlišuje od konfekce typu prassat, mondeo, oftáka pod. Až s šesti hrnkama v řadě se z teho stane "sheer driving pleasure". Tož asitak.
Jestli je Tvůj zájem opravdu vážný ale rozpočet omezený, kuknul bych se spíš po nějaké starší 3er s nefoukanou benzínovou R6 (325i, 328i, 330i - e46? nebo dokonce e36?, hlavně aby NEbyla votuzená nebo shnilá...), samozřejmě s 6MT a zadohrab.... a asi Ti zbydou penízky i na opravdu velký servis s péčí a láskou hned po koupi....
ref 325i - e36/e46 jsou jízdně OK, e90 byla bohužel výrazně (negativně) poznamenaná extrémně dlouhýma převodama...
Jestli je Tvůj zájem opravdu vážný ale rozpočet omezený, kuknul bych se spíš po nějaké starší 3er s nefoukanou benzínovou R6 (325i, 328i, 330i - e46? nebo dokonce e36?, hlavně aby NEbyla votuzená nebo shnilá...), samozřejmě s 6MT a zadohrab.... a asi Ti zbydou penízky i na opravdu velký servis s péčí a láskou hned po koupi....
ref 325i - e36/e46 jsou jízdně OK, e90 byla bohužel výrazně (negativně) poznamenaná extrémně dlouhýma převodama...
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.
- Lachende Bestien
- Letec
Především gratuluju k nezávislosti na produktech alkoholového a tabákového průmyslu, sám můžu zatím jen závidět, ale snad se mi někdy podaří se těchto zlozvyků zbavit. Přeju hodně síly i do budoucna v odolávání všudypřítomné reklamě a tlaku okolí (věčně až by se dalo říct tradičně přikouřeného a přiožralého).
Neberte si to, prosím, vůbec osobně, ani jako výraz posuzování/odsuzování vašich schopností uvažování, ale v případě nepříliš movitého studenta několik let šetřit na ojetou prémiovku ať už jakékoli značky považuju za skoro přesný opak správného rozhodnutí. Zkuste zvážit spíše investici do vlastního bydlení, nemáte-li v úmyslu doživotně platit někomu nájemné, nebo dostatečně promyšleného podnikatelského záměru (kde je ovšem riziko zpravidla mnohem vyšší než u koupě nemovitosti).
Rovněž si dovolím doporučit "vkládat do srdce" své blízké, rodinu/přátele/partnerku (pokud si to zaslouží), auta jsou chladná a netečná a ač umí emoce v člověku vyvolat, nikdy je nebudou prožívat, respektive nikdy nepocítíte žádnou pozitivní zpětnou vazbu.
Alles gute!
Neberte si to, prosím, vůbec osobně, ani jako výraz posuzování/odsuzování vašich schopností uvažování, ale v případě nepříliš movitého studenta několik let šetřit na ojetou prémiovku ať už jakékoli značky považuju za skoro přesný opak správného rozhodnutí. Zkuste zvážit spíše investici do vlastního bydlení, nemáte-li v úmyslu doživotně platit někomu nájemné, nebo dostatečně promyšleného podnikatelského záměru (kde je ovšem riziko zpravidla mnohem vyšší než u koupě nemovitosti).
Rovněž si dovolím doporučit "vkládat do srdce" své blízké, rodinu/přátele/partnerku (pokud si to zaslouží), auta jsou chladná a netečná a ač umí emoce v člověku vyvolat, nikdy je nebudou prožívat, respektive nikdy nepocítíte žádnou pozitivní zpětnou vazbu.
Alles gute!
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Každý den umírá po nárazu auta násilnou smrtí zhruba 3300 lidí - hlavně chodců, cyklistů a motozyklistů.
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender