Rovnou kup kabl a vypni si to sam, v bmw jsou teda pekni nymandi ...
If you program the HU_NBT only to ASD_SOUND_OFF to active it will tone down but not eliminate the ASD. If you set ASD module model range to F020/F021 that will turn off all ASD. Same as if you physically unplug the ASD module in the trunk.
teda ja jsem z auta nadsenej tak, ze o od pojovani Asd jeste ani neuvazuju:)
schvalne se na to zeptam v prazskym Carteku, jsem zvedavej jestli odpoved bude stejna.
uz jsem nasel i prvni minus, kdyz se auto rano nastartuje, tak dela takovej ramus, ze soused hned otevrel okno a ptal se jestli jsem nekde neurval vyfuk:)
drnčí to cca prvních 10s, jako bys rozsypal plechovky, že? Pak už je to v pohodě. Po výměně výfuku to bylo nějakou dobu ok, ale už to dělalo zase. Tak jsem to jen tak pro formu v sevisu zopakoval, předepli pružinu klapky v tlumiči a zatím se zdá, že je klid.
jj presne. jeste k tomu mam metr za autem branu garaze, ktera v ten moment zafunguje jako ozvucnice a to je pak parada..
jestli to jde odstranit budu rad, protoze takhle muzu na nejakou nenapadnost zdaleka zapomenout, ale deje se to jen kdyz je motor uplne studenej
jak mas nastavenej vystraznej trojuhelnik, jakmile hondne z vostra zabrzdim, hned mi zacne blikat cely auto?
abych si jen nestezoval, jinak jsem zatim se vsim spokojenej, nejvetsi radost mam z adaptivniho podvozku, jel jsem vcera kus po D1 a v rezimu Comfort to vyzehli i pravej pruh