od Maggic » úte 23 úno 11:08
Stepan píše - "Hele a to že ten tvůj Kadjar je velmi pravděpodobně smontovanej z dílu vyrobených ve fabrikách, na který dostali zahraniční investoři ve většině případů tak masivní investiční pobídky, že ikdyby v životě nevyrobili ani jeden výlisek, tak jsou pořád v plusu?
To není ježdění za peníze druhých?
Spravedlnost neexistuje.
Jinak chápu to teda správně, že nejvíc ze všeho tě sere, že na vozidla kategorie "etron" jsou pro tebe finančně absolutně nedosažitelná? Sice si to nikdy přímo nenapsal, ale tvůj wording je poměrně všeříkající."
Myslím, že se hodně pleteš. A teď bez "demagogie".S Kadjarem nemám opravdu pocit, že bys mě jakkoliv přispíval na jeho koupi, jízdu nebo pojištění! Nebo myslíš, že na příplatek za barvu 20 tisíc, že na Bose repráky se subwooferem za 15 tis. příplatku jsi musel přispět? nebo na výklopné páté dveře za 25 tisíc? Asi těžko.., a to ani žádný jiný občan EU. Na koupi benzinu a pojištění mě taky určitě nepřispíváš, naopak i z těchto částek bohatě přispívám do společného, dokonce už i některým bohatším občanům EU! Jinak jsem člověk, který myslí jinak než ty, DEMOžumpa, sluníčkáři, kavárna a jiní, kterým to pořád krapet nedochází. Nikdy jsem nehodnotil situaci s étrony, jen jestli z toho hlavně já budu mít nějaký prospěch!!!!, tady přece každý musí uvažovat globálně, jako jestli to má budoucnost? ale pro celou společnost, a to je přesně to co mě sere, že lidi na nejvyšších postech, kteří rozhodují o našich životech jsou neschopná jelita, že si člověk říká, že snad nemají ani čím myslet. Neboj, já ti tvého vysněného étrona určitě závidět nebudu, mám už páté auto a dvě mě stály, každé, přes milion. Konkretně 1.206000 Kč a 1.165000 kč. Takže už je ti doufám jasné, že i na slušného étrona pěkně zadotovaného mám.., ale je tu "problém".., mám mozek.