Jelikož jsem měl možnost i předchozí verze GTE, tak jenom drobný postřeh. V novém modelu je všechno tak nějak plynulejší a více neznatelné. V podstatě vůbec není znát, kdy se sepne spalovák. Režimy to má jenom dva - čistě EL jízdu nebo Hybrid. Jako u klasického elektra platí, že při jízdě je potřeba myslet ekologicky a tudíž rekuperovat, co jen to jde. Pak se GTE odmění ve městě spotřebou pod 4l. Jakmile je ale elektro vybité, tak spotřeba letí nahoru. Já jezdím po Pze s vybitým kolem 7l, ale je fakt, že na to nešlapu (bo to nemá AR techniku). Když k tomu připojím dálnici domů, tak skončím někde na 10l.
Nabíjení je kapitola sama o sobě - dvě nabíječky nefunkční, jednu v OC Smíchov jsem využil, ale za cca 30 min, co jsem něco vyřizoval, se dobily 2,3kWh, což není mnoho
Celkově je jízda, pokud fungují obě jednotky, docela v pohodě - taková plavná a klidná. Nenutí to ani nijak k závodění a člověk se přepne do retard ECO módu a myslí na dobro Gréty. Pokud by to měl člověk pro manželku, na rozvozy dětí kolem komína, tak super. Dálnice + pracovní auto s výjezdy mimo Phu = nesmysl.
Velkou výhodou jsou EL značky a zatím free parking po Pze.
No pain, no gain.
V6 + V4 + R3