petr_riha píše: ↑pon 29 črc 11:21
honziss píše: ↑pon 29 črc 10:14
V tomhle se neschodnem. Já když kupuju auto, tak chci užitnou hodnotu za svoje peníze, chci dobrej pocit z řízení auta a chci aby se auto líbilo mě. Je mi upřímně jedno, co si o vzhledu myslej lidi venku, ty mi na něj prachy nepřidaj
Ano, asi jsi to trefil, "aby se líbilo mě". Mě je tady tak nějak jedno, co si myslí lidi venku, ale tohle se fakt nikomu líbit nemůže. Sláma tomu kouká z bot na 100 honů. Ale je to levnější, než ty hezčí verze, tak si to kupce najde vždycky.
Pokud by se ti to vyloženě líbilo, tak bys byl ochotný za ty plasty připlatit, pokud by nebyly v té soc. verzi. A to si troufnu tvrdit, že by sis nepřiplatil. Takže nejde úplně o líbí/nelíbí, ale o cenu. Je to tak (a pokud ano, je to v pořádku, tobě to za ty peníze stačí, mě ne).
Ad praktičnost: nikdy jsem se s Tigoušem nedostal do situace, že bych ty lakované plasty odrbal. A že jsem se s ním v terénu a mimo silnice něco najezdil. Na 20" kolech. Jo, jednou jsem si málem škrtnul břichem, když jsem blbě odhadnul nájezdový úhel přes brod, asi půl metru před inkriminovaným bodem jsem si to ale rozmyslel a šel se pro jistotu mrknout na spodek. Chyběl tak centimetr (ale to úplně nesouvisí s těmi plasty na boku).
Sláma tomu kouká z bot? No rozhodně..
Ty plasty stojej kolik 10ku? U auta za 2m. Možná i připlatil když by to ladilo se zbytkem. Ale jinak jasně, u Porsche jde hlavně o cenu, jsem prostě kolenovrt a nic s tím neudělám
S tigošem na 20" sis málem štrejchnul spodkem ??? Slovo offroad má pro každýho jinou váhu koukám
Já už měl několikrát podrápaný spodní panely karoserie. Naposledny na touaregu, když projel traktor s radlicí moc blízko a narval mi tam sníh s kamením, byla potrhaná ppf a odřenej lak, přesně situace co by plast sice nezachránil, ale nemusel bych řešit ani lak, ani ppf.