Nechceš si normálně vyhonit šulína, jako každej slušnej člověk, abychom tady nemuseli pořád číst ty tvoje grafomanické masturbace? Myslíš, že svým úchvatným slohem někoho ohromíš?Lachende Bestien píše: ↑úte 05 dub 07:01 Samozřejmě, autíčka na baterky byly od počátku až příliš dostupné širokým masám, takže hošani z Litofecho fosu logicky ve své zdejší druhořadé schádovité pobočce ruší výrobu nedostupných aut typu Fabie kombi, které prakticky nikdo nekupoval.
A teď už si pořízení étronů a jejich provoz konečně bude moci dovolit úplně každý, navíc s těmi báječně nízkými cenami elektřiny díky zcela neúplatným byrokradům, kteří vůbec nešli na ruku burzovním spekulantům a nezpůsobují energetickou chudobu většině svých de fakto živitelů.![]()
Jo a před pár dny na mě v nějakém ekofašistickém propagandistickém plátku vyskočila informace o tom, jak je firma Bosch ta úplně nejzelenější ze všech a mj. před pár lety spolu s Buderusem úplně zrušila produkci kotlů na dřevo/uhel a "masivně" investovala do nějaké zdejší fabriky na výrobu ééé-kotlíčků. Tak to jsem vážně zvědav, kdo je bude kupovat - tedy kromě byrokradů a spol.
Že by nás čekala další vlna korupce ehm tedy dotací z vybraných daní/pojištění/poplatků na kotlíky a samozřejmě na jejich provoz, aby ti ubozí chudáčci z Boše a Čezu nepřišli na buben?
To se to pěkně rozdává z cizího korporacím, že byrokradíci?![]()
Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
el_xel: ty to čteš? Já to rovnou přeskakuju. Možná tam nějaká myšlenka je, netuším.. zkrátka TLDR.
Já jsem si tentokrát dal práci, abych to přečetl, když už na to budu reagovat, jinak to dělám stejně.
- Lachende Bestien
- Letec
@elksel
Když máš zájem házet po druhém svýma slovníma hovnama a doporučovat honění čuráka, proč marníš svůj drahocenný čas čtením předchozího textu?
Běž se raději projet ve svém ultraEKO autíčku na baterky a u toho se klidně zabývej svou nejoblíbenější činností. Řadit nemusíš, takže ruku máš volnou.
A třeba svým výstřikem ohromíš někoho v protisměru nebo nejlépe v koloně.
Edit. BTW on ti někdo drží nůž pod krkem a ty "musíš" číst mé příspěvky?
O funkci blokování uživatele předpokládám víš, nebo snad ne?
A jak můžu ovlivnit tvou neschopnost porozumět psanému textu, který není složen jen z jednoduchých holých vět?
To je tvoje zodpovědnost, takže to laskavě nehaž na druhého.
A kolik vás tam vlastně sedí za tím počítačem, nebo za koho hovoříš, když se označuješ ve své reakci množným číslem?
Snad nejde o počínající schizofrenii, ale s tím by ti hodní pánové z Bohnic jistě rádi pomohli.
Když máš zájem házet po druhém svýma slovníma hovnama a doporučovat honění čuráka, proč marníš svůj drahocenný čas čtením předchozího textu?

Běž se raději projet ve svém ultraEKO autíčku na baterky a u toho se klidně zabývej svou nejoblíbenější činností. Řadit nemusíš, takže ruku máš volnou.

A třeba svým výstřikem ohromíš někoho v protisměru nebo nejlépe v koloně.
Edit. BTW on ti někdo drží nůž pod krkem a ty "musíš" číst mé příspěvky?
O funkci blokování uživatele předpokládám víš, nebo snad ne?
A jak můžu ovlivnit tvou neschopnost porozumět psanému textu, který není složen jen z jednoduchých holých vět?
To je tvoje zodpovědnost, takže to laskavě nehaž na druhého.
A kolik vás tam vlastně sedí za tím počítačem, nebo za koho hovoříš, když se označuješ ve své reakci množným číslem?
Snad nejde o počínající schizofrenii, ale s tím by ti hodní pánové z Bohnic jistě rádi pomohli.

Neboj, eko autíčko bude, zatím se musím spokojit s Golfem R.
- Lachende Bestien
- Letec
No ty krávo tak to seš woe jakože dovopravdovsky out, jestli ještě nemáš ééétrona.
Ve smradlavym a hlučnym spalováku může jezdˇyt leda retardovaná lopata.
Ale vážně, má předchozí reakce byla zbytečně impulzivní a příště se raději nad tvými jistě dobře míněnými návrhy hluboce zamyslím.

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
LB: smradlavé plechovky nevoní. EL auta nevoní.
Jaké je tedy doporučení? Čím by měl uvědomělý člověk jezdit??
Jaké je tedy doporučení? Čím by měl uvědomělý člověk jezdit??
soon...
- Lachende Bestien
- Letec
Krmníci a giganti mají bohužel smůlu.

Ti můžou zůstat u svých oblíbených sportovních náklaďáčků.
Ale vážně, ať si každý de iure dospělý a svéprávný homo jezdí, čím uzná za vhodné. S řp či bez pro adrenalinové nadšence.

Diesely minimálně v osobácích byl ale velký historický omyl, v tomto ohledu s největší pravděpodobností názor nikdy nezměním.
Étrony jsou na hraní asi fajnové, praktičnost dosti pokulhává a údajná neustále omílaná ekologičnost je sprostá lež.
Existence mini étronků za cenu dostupnou běžnému chechostánskému mzdovému nevolníkovi v hustě obydlených zónách měst by z hlediska čistoty vzduchu byly velkým přínosem - bohužel je tato představa z říše idejí a za posledních xy let se nic v tomto ohledu nezměnilo a patrně ani nezmění.
Dlouho jsem nechápal, proč se to neubírá směrem malých levných bateriáků do měst. Až když jsem pochopil, že o omílané životní prostředí vůbec nejde, ale o prachy z toho naopak jde, tak je mi to jasné.Lachende Bestien píše: ↑pon 11 dub 11:24 Existence mini étronků za cenu dostupnou běžnému chechostánskému mzdovému nevolníkovi v hustě obydlených zónách měst by z hlediska čistoty vzduchu byly velkým přínosem - bohužel je tato představa z říše idejí a za posledních xy let se nic v tomto ohledu nezměnilo a patrně ani nezmění.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.