Takže tím, že snižujeme emise CO2, zhoršujeme ochlazování atmosféry a proto tajou ledovce. To je teda bordel.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
jj, dyž v bruselu řeknou chránit, tak budeme chránit ať to stojí co to stojí....
dfenscz na thému DPF v dýzlech píše:Vrátím se k tomu prvotnímu výpočtu – za životnost motoru, což je optimisticky vzato nějakých 400.000 km, zachytí filtr nějakých 8 kg uhlí. Odhad zvýšení spotřeby paliva je 0,3 l/100km, vyměnili jsme tedy kýbl uhlí za 1.200 litrů nafty. Nezmiňuji environmentální aspekty energeticky a materiálově náročné výroby samotného filtru ani jeho pozdější recyklace, která také nebude triviální.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Na všem zlém bývá i něco dobré. Mohlo by to fungovat i jako černá skříňka a zaznamenávat třeba rychlost vozidla před nárazem atd., usnadnilo by to vyšetřování dopravních nehod. Mohlo by to fungovat i jako vyhledávací systém v případě krádeže vozidla. ... A mě by třeba vůbec nevadilo, že mě někdo sleduje, nemám co skrývat.