...ale abych byl fér - prakticky se nezměnilo nic
Pokud by mi bylo o 20 míň, tak asi by mne trochu štvalo, že za kamarády do města musím dojíždět, což je třeba složitější pro odlehlejší vesnice. Ale z toho věku jsem již dávno pryč, takže si v poho 2-3x do měsíce dojedu tágem nebo využiji služby řidiče.
Předseda píše:Ono taky něco jiného je dojíždět v rámci prahy 10km které jsem jezdil 15-30min nebo dojíždět 30km za Prahu po výpadovce s prstem v nose taky za 30min.
Co je podle Tebe lepší? Denně jezdím 25km/ 15 minut "po výpadovce" a s prstem v nose to moc není.
Skoro bych raději sednul do tramvaje a těch 15 minut se nechal vézt.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
HM: je to kus od kusu. Jezdil jsem ty trasy jak MHD, tak autem, tak ted dojíždím 30km do práce. U tramvaje je fajn že je to levný a díky lítačce neřešíš i jen jednu stanici. Zase mě štvalo čekání na spoje apod. Autem jsem zase občas stál v koloně, ale parkoval před prací a po práci jsem byl doma / tréniku rychlejc. Teď dojíždění autem taky v pohodě.
@řB: Jak já už se těším, až to budu mít komu předat (a pak už dělat jen "čestného předsedu").....
@ctrlj: Mobily a noťasy se nabíjení jen jednotkama Wattů a přesto čas od času některému bouchne/zahoří baterka. Nabíjení stovkama kiloWattů, to budou wohňostroje....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.