Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Jako že v -30° se zkrátí dojezd? Oh la la!
+ srovnávali udávaný vs reálný. V zimě, kterou jsem v životě nezažil a netoužím po tom.
+ srovnávali udávaný vs reálný. V zimě, kterou jsem v životě nezažil a netoužím po tom.
Illegal only when police there, police not there habibi everything legal.
Je to skandal
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
-
mlunovozík
- Autoškolák
Podmínka, že musí být natankováno za pět minut není tak přísná. Jak je možno se přesvědčit třeba v Praze na Černokostelecké, za určitých podmínek velká část řidičů spalovacích od této podmínky dokáže ustoupit.
No a řeči a argumenty o nepoužitelnosti elektroauta pro některé cesty, jsou jak s malým děckem. Ty taky dokáží neprůstřelně argumentovat, že něco nejde.
No a řeči a argumenty o nepoužitelnosti elektroauta pro některé cesty, jsou jak s malým děckem. Ty taky dokáží neprůstřelně argumentovat, že něco nejde.
Je pravda ze tam lidi cekaj hodinu u ona aby ušetřili 1kc/litr
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, taky nebudeš s elektrem nabíjet někde, kde to máš za 22 korun za kWh
ONO jsem nikdy netankoval, takže v tomhle sportu obecně nejedu.
Osobně opravdu nevidím jediný důvod, proč bych si měl pořídit elektro místo spalováku…
ONO jsem nikdy netankoval, takže v tomhle sportu obecně nejedu.
Osobně opravdu nevidím jediný důvod, proč bych si měl pořídit elektro místo spalováku…
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Ono je třeba si uvědomit, že prostě dotyčný NECHCE. To je jediný dostatečný argument, který netřeba dál vysvětlovat nebo rozvíjet a nesmysl dotyčného přesvědčovat argumenty. Řidiči (fanoušci) EV jsou otravní svým vnucováním úplně stejně jako vegani nebo cyklisti.No a řeči a argumenty o nepoužitelnosti elektroauta pro některé cesty, jsou jak s malým děckem. Ty taky dokáží neprůstřelně argumentovat, že něco nejde.
A račte si všimout, že řidiči spalovacích aut, nikomu spalovací auto nevnucují
Tu potřebu někomu něco vnucovat a vysvětlovat fakt nechápu. At si každej jezdí v čem chce
Chápeš to?
Je ten co te nuti koupit si EV ted s tebou v mistnosti?
ex
2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex
Já si myslím, že ten článek hovoří jasně = ZKRÁTÍ SE VÝZNAMNĚ. Kolik % je k diskusi, ale IMHO se spalovákem sa to nedá srovnat, moje zkušenost (pravda jen -15 a nepočítám-li prvníhch 10 minut, než se zahřeje) je, že v mrazu mám dokonce nižší průměrnou spotřebu než při pokojových +20 (protože sa bojím, že by to mohlo něgde klůznůť), přinejhorším stejnou.
Stáří NENÍ pro sraby, ale já srab sem. A geront k tomu.