ragamix píše:
je to tu.. ked nenisu argumenty zacinas sa rozculovat

ale davaj si pozor lebo tvoja (a nielen tvoja) snaha robit druhym zle moze mat casto necakany uplne opacny ucinok ako si povodne zamyslal. a len tak pre info nikto mi ziadne zastupenie nezobral takze klud.. nasi zakaznici sa bat nicoho nemusia
Moc si fandíte. Já nejsem rozčílen. Jenom mi vadí, když začíná moralizovat levák Vašeho zrna. To je celé.
Já jsem nikdy otevřeně (pomocí odkazů, cen, atd) nepropagoval Robertovu firmu a už vůbec ne tak masivně, jak to dělá ten, který teď s oblibou říká, jak byl léta podváděn. Člověk by tomu snad i věřil, kdyby v jednom kuse neopakoval, jak je v oboru již 20 let, s námi pak od 15 do 17ti let, jak je velkým odborníkem, jak si vše poctivě testoval, atd. - stěží lze uvěřit tomu, že někdo jako ON by prozřel zrovna v době, kdy z důvodu vlastní blbosti přišel o možnost autorizované distribuce produktů, které tady skutečně léta prodával. Vždycky jsem dával pouze videa, bez vlastního komentáře... Ta doba ale skončila a když tak po tom tedy voláte, tak se můžete těšit na srovnání DSI vs Protector - a to hlavně doplňkových funkcí (třeba té Vaší skvělé databáze). Detekce nemá smysl moc zkoumat, protože u Stingeru jsou známé z mých videí a 975tku snad ani takový velelhář, jakým je ynženýr, zpochybňovat nebude

Jestli jste to chtěli takto, tak se oprostíme od toho, kdo-co-kde a komu a zaměříme se blíže na srovnání Vašeho a konkurenčního výrobku.