Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
Jinak třeba tady ve videu, poslední záběr.
Jo, ten zákaz tam na první pohled význam má - protože kamiony jezdí doprava směr D8 a kdyby se tam ve stejné situaci jako já předjížděli a pak cpali zpět, brzdili by vozidla, co jedou směr centrum - kam kamiony nejezdí. Takhle to tam dělá jen yntelygence v osobákách - a to je v pořádku, že.
Jenže se jaksi už nemyslí na to (a to není nic divného, na to se nemyslí vůbec), že třeba i někdo s nákladním autem jede směr centrum.
https://www.youtube.com/watch?v=_wcW06pG_sw
Jo, ten zákaz tam na první pohled význam má - protože kamiony jezdí doprava směr D8 a kdyby se tam ve stejné situaci jako já předjížděli a pak cpali zpět, brzdili by vozidla, co jedou směr centrum - kam kamiony nejezdí. Takhle to tam dělá jen yntelygence v osobákách - a to je v pořádku, že.
Jenže se jaksi už nemyslí na to (a to není nic divného, na to se nemyslí vůbec), že třeba i někdo s nákladním autem jede směr centrum.
https://www.youtube.com/watch?v=_wcW06pG_sw
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Já třeba dodnes nepochopil, kudy se má jezdit autem nad 12t na pražský Barrandov.
Od D0 (což je logická trasa) je B4 + 12t
Od Jižní spojky je B4 + Mimo dopravní obsluhy
Od tunelového komplexu je B4 + 12t
Takže at jedu odkudkoliv (at už Stodůlky nebo Uhříněves), mám jet jižní spojka > myší díra > Barrandov. Přitom je chtěno, aby se po jižní spojce nejezdilo a využíval se pražský okruh - ale kdo to udělá, čeká ho B4 + 12t
Od D0 (což je logická trasa) je B4 + 12t
Od Jižní spojky je B4 + Mimo dopravní obsluhy
Od tunelového komplexu je B4 + 12t
Takže at jedu odkudkoliv (at už Stodůlky nebo Uhříněves), mám jet jižní spojka > myší díra > Barrandov. Přitom je chtěno, aby se po jižní spojce nejezdilo a využíval se pražský okruh - ale kdo to udělá, čeká ho B4 + 12t
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám prvního mozkového atleta - narval mi to so levého před čumák v zákaz, asi 300m před třípruhem.
Odpo letí datovkou na DO Rudná. Snad vyhraje nějakou pěknou cenu.
Odpo letí datovkou na DO Rudná. Snad vyhraje nějakou pěknou cenu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
To je po chuti každého soudruha, mě by nikdy nenapadlo někoho udat - a že jsem možnost i měl, když majitel vozidla ve videu po mě chtěl datum a čas, aby dohledal dotyčného kokota
(jednalo se o předváděcí vůz a s vozem jezdili novináři a na D4 vzal všechny odstavným
(jednalo se o předváděcí vůz a s vozem jezdili novináři a na D4 vzal všechny odstavným
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě vaše lopotoidní myšlení opravdu děsí. Lepší mu sebrat papíry za tohle, než čekat, až někoho zabije. Se 40t pod prdelí to není až tak složité, když vědomě ignoruje vcelku zásadní pravidla.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
Mě třeba vadí ignorace základního pravidla neohrozit při změně pruhu - a že se osobní auta nacpou těsně před kabinu auta, je úplně běžnej jev. Kdybych měl každýho udávat, nedělám nic jinýho 

Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tam je dokonce neomezit. A ano, řidiči kamionů toto nerespektují vůbec.
A když to udělají navíc v zákazu předjíždění…
A když to udělají navíc v zákazu předjíždění…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Ty jsi tedy chabrus na nervy. Papíry si seber nejdřív sobě. A zajdi si k psychiatrovi.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý názor... Kdybys to rozvedl, proč bych si měl sebrat papíry nebo proč jsem chabrus na nervy, bylo by to fajn - místo plácání píčovin.
Ale jestli jezdíš jako ti dva ve videu, tak tomu rozumím.
Ale jestli jezdíš jako ti dva ve videu, tak tomu rozumím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time