Onboard videa
Re: Onboard videa
Podle všeho, PetrL byl jeden z těch, kteří v křižovatce stáli. Taková malá sonda do hlubin jejich duše.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řB: jezdím hlavně po D11 směr Praha a po Praze v podstatě celý týden. Ale to co se tam dělo předevčírem, to jsem ještě nezažil. Indie hadr. Nevím jestli tomu nějak pomůže otevření Blanky, ale aspoň něco. Jinak souhlasím s tím, co jsi napsal o stání v křižovatce. Na druhou stranu ale chápu, že když kolona jede relativně plynule, tak to chtějí risknout a vjedou tam...jenže pak se najde nějaký kokot ve předu, který před sebou nechá místo na dvě auta a ejhle, najednou ten poslední stojí v křižovatce a je za magora. Popř. tam vjedu do té kolony někdo z druhého pruhu (při nejlepším tam ještě skočí chodec z přechodu) a zdánlivě bezproblémová situace je v háji. Je to všechno o předvídavosti a ta bohužel většině řidičů chybí. Všichni chtějí stihnout tu zelenou přece
M.Z. tak jestli jsi toto usoudil z toho mého příspěvku, tak gratuluji pane! Jste HLAVA!

M.Z. tak jestli jsi toto usoudil z toho mého příspěvku, tak gratuluji pane! Jste HLAVA!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
příčina tohoto nynějšího stavu je ta, že Rohanské nábřeží k Těšnovskému tunelu je převedeno do protisměru z důvodu opravy silnice. Takže neutěšitelná situace, která v této křižovatce panuje léta, je dnes naprosto katastrofální každý den.
Nicméně to není důvod zůstávat stát v křižovatce a tímto tu situaci ještě zhoršovat.
Nicméně to není důvod zůstávat stát v křižovatce a tímto tu situaci ještě zhoršovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Silnice v Praze je bohužel jeden velký organizmus, kdy i nehoda na okruhu (viz včerejší srážka tří kamionů a snad i osobáku) je vidět všude ve městě.
Včerejší cesta do centra na václavák, která mi normálně trvá 40 minut mi trvala 2 hodiny. Na schůzky od včera začínám jezdit raději tři hodiny předem.
Včerejší cesta do centra na václavák, která mi normálně trvá 40 minut mi trvala 2 hodiny. Na schůzky od včera začínám jezdit raději tři hodiny předem.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
po Pze je odjakživa nejlepší doprava MHD (metro) a pak kolo nebo skůtr. Tak to prostě je. Ono soudruzi za komančů, kdy měla auto každá druhá rodina (a dnes jedna rodina i dvě, tři auta), nepřemýšleli nad tím, že to někdy může být jinak. Takže je logické, že dnes se sem ta auta prostě nevejdou. Také je fakt, že infrastruktura se za 25 let nikam neposunula. Nejsou dodělané obchvaty, nejsou motivačně udělaná záchytná parkoviště, atd. Takže lidi (včetně mě) jezdí raději až do centra autem.
Ale neboj, nebyl jsi sám, kdo včera někde tvrdnul...ber to ale pozitivně - furt lepší zůstat viset 2 hodiny v zácpě a moci se procházet po prázdné dálnici než mít třeba rakovinu! Život je krásný
Ale neboj, nebyl jsi sám, kdo včera někde tvrdnul...ber to ale pozitivně - furt lepší zůstat viset 2 hodiny v zácpě a moci se procházet po prázdné dálnici než mít třeba rakovinu! Život je krásný

No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

O které křižovatce u Florence vlastně mluvíte? Koukám do mapy a žádnou složitou tam nevidím (resp. žádnou nestandardně složitou).
Jinak to, že kokoti jsou všude, je bohužel pravda, naštěstí to tady není jako v Rusku.
Jinak to, že kokoti jsou všude, je bohužel pravda, naštěstí to tady není jako v Rusku.
Nevyjádřil jsem to úplně přesně, ale bavíme se o této:
50°5'11.308"N, 14°26'14.409"E
50°5'11.308"N, 14°26'14.409"E
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo tahle...já tedy myslel jinou...ale ono je to prakticky jedno. Takových křižovatek, kde dementi zůstávají stát v křižovatce, jsou po Pze desítky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To doufam nemyslis vazne. Neznam v CR vhodnejsi mesto s P+R resenim. Jako jasne, obcas jsou okolnosti takove ze skoncim az v garazich Palladia, ale jak je moznost nechavam to na Opatove/Chodove, Andelu a dal to resi metro. Tech moznosti je z kazde svetove strany dostatek. To v takovem Brne…, to jinak nez az do centra vskutku nejde.řidičBOB píše:... nejsou motivačně udělaná záchytná parkoviště, atd. Takže lidi (včetně mě) jezdí raději až do centra autem...
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/