Jo, takový mám taky hodně rádpavproch píše:@KFL ref šnek a brzdič: za takovým (v golfu, asi tédéí, bo t mělo lauf dolů) sem neska jel (v pandici) celou cestu z ebeky přes bílou až do st. hamer... veškerý zatáčky (a i některý rovinky) hoooodně zeširoka a pod brzdama jak šnek, na rovince, když sem rozdráždil pandici až do omezovače, že ho říznu, přidal a nedal mi šanci....pak zas ubral a začal brzdit.... na šlak trefení...
Onboard videa
Re: Onboard videa
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
						- ultima ratio
 - Letec
 - Kontaktovat uživatele:

No tam by se hlavně vešla v pohodě tři auta vedle sebe, kdyby ten řidič pickapu dodržoval zákon a jel při pravém okraji vozovky, jenže on si to šinul protizákonně skoro prostředkem svého jízdního pruhu.  

§ 11/1 zák. č. 361/2000 Sb.
Směr a způsob jízdy
Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti, při pravém okraji vozovky, pokud není stanoveno jinak.

§ 11/1 zák. č. 361/2000 Sb.
Směr a způsob jízdy
Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, a pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti, při pravém okraji vozovky, pokud není stanoveno jinak.
- ultima ratio
 - Letec
 - Kontaktovat uživatele:

Při troše snahy jo.  

"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
jak se udělalo hezky tak je potkávám na R4 skoro každý den ....  

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
						premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Tady bych řekl, že cyklista už může.

Dnes, Brno, jedna z nejrušnějších křižovatek. Komentář je u videa

MB W202 C200 100KW