Proč se ta Fabka tak houpe? Připadá mi, jak kdyby měla zařazenou jedničku a řidiči pod plynem vyšlapával a pouštěl spojku.aikoN píše:Dnešní důvod, proč jsem musel stát v 10km dlouhé koloně![]()
![]()
Onboard videa
Re: Onboard videa
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
A pak jen tak jedno...
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Weeper - dělá to i to Mondeo před ní, takže to bude kvalitou dálnice 
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsme to probírali v jiném tématu...tohle je přesně ten případ, ve kterém nekompromisně nepouštím místňáky!
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
njn, byl moc pomalej, ja bych se tam pustil samřidičBOB píše:nedávno jsme to probírali v jiném tématu...tohle je přesně ten případ, ve kterém nekompromisně nepouštím místňáky!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: to bychom se asi střetli...a jelikož zrovna na této straně by se mi hodil nový xenon, tak věř, že mi to umí také akcelerovat 
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
Tak potom by zalezelo kdo by byl rychlejsi, ja mam zas skrablej zadni naraznik a hodil by se lak:))řidičBOB píše:Bond: to bychom se asi střetli...a jelikož zrovna na této straně by se mi hodil nový xenon, tak věř, že mi to umí také akcelerovat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Jsme tu mohli mít další podobné video ... no škoda
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To ale nemusíš čekat na podobnou situaci, protože v případě střetu bys byl na vině, tudíž by sis to stejně platil z HAVBond007 píše:Tak potom by zalezelo kdo by byl rychlejsi, ja mam zas skrablej zadni naraznik a hodil by se lak:))
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW