Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No vidíš...a já jednoho, co na mě ještě troubil, že jsem si ho dovolil probliknout, když předjížděl v zákazu, připravil o papíry.
Btw: každý ví, že u kolony se o předjíždění nejedná.
Btw: každý ví, že u kolony se o předjíždění nejedná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Truck Daškam
- Letec
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Rozčilují vás chodci, kteří se loudají na přechodu? A napadlo vás je trochu popostrčit? Řidiče v nejnovější kompilaci ano! Jak to dopadlo se dozvíte v nejnovějším videu.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
je jedno. co řekne... Videozáznam nelže. Předjížděl dokonce 2x. Obojí na záznamu. Slova jsou zbytečná. Lepší je, neříkat asi nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Aj tak mi ten trest pride drakonicky. Na slovensku by prevadzkovatel vozidla zaplatil 166€ a tym by to haslo. To je o dost primeranejsie ako prist o vodicak a vpodstate aj o pracu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to jejich volba. Nikdo je předjíždět v zákazu nenutí.
Btw: proto se divím, že si to lajznou. Ten poslední dokonce 2x. Jakoby tam ten zákaz ani nebyl.
Btw: proto se divím, že si to lajznou. Ten poslední dokonce 2x. Jakoby tam ten zákaz ani nebyl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- Lachende Bestien
- Letec
Jo jo, však chovat se jako zlomyslný udavač a ještě se tím chlubit na netu taky nikdo nikoho nenutí, že? 

To ale vobec nie je v rozpore s tym co som napisal.
Pozeram ze uplne rovnaký trest je aj napr. Za jazdu v protismere na dialnici alebo utek od dopravnej nehody...
To je rovnake ako by sa vodicaky brali pri prekroceni rychlosti o 10kmh s argumentom "je to ich volba prekracovat rychlost"
Asi by som mal dost problem obhajit si taketo nahlasenie. Na druhej strane, kamion v lavom pruhu som nestretol uz minimalne pol roka. Zazivat to X krat do dna, dost mozno zmenim nazor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak předjíždět v zákazu nebo v místě, kde je to zakázané a prekročit o 10kmh, to je trochu demagogické srovnávat, vzhledem k závažnosti přestupku.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Tak to vyzera ze mame dost rozdielne subjektivne hodnotenie zavaznosti predbiehania v zakaze...