Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Váš názor?
Pochopení mám, veze lidi.. Ale chce to udělat maximálně ohleduplně a ne, že zazdí úplně všechny.
Nebo to vidíte jinak?

Chápeš to?
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Tvl aby ses neposral...
Truck Daškam
Letec

Tvl aby ses neposral...
Zaprvé nejde ani zdaleka jen o mě, ale tobě přijde v pohodě zablokovat dva pruhy, aby se dostal do třetího? Mě teda rozhodně ne
Chápeš to?
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

A když tam seberou jeden pruh pro MHD a udělají extra semafor pro odbočení MHD, tak budeš spokojenější?
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

Truck Daškam píše: sob 25 bře 10:11
Tvl aby ses neposral...
Zaprvé nejde ani zdaleka jen o mě, ale tobě přijde v pohodě zablokovat dva pruhy, aby se dostal do třetího? Mě teda rozhodně ne
Řeší někdo kdo porušuje každou chvíli něco , protože to tam ten ouřada blbě označil značkama😂
Citroen C4 GP
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Měl to autobusák v paži, stejně jako spousta truckerů. Samozřejmě to mohl udělat lépe, ale to by musel použít tu šišku co má na krku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Klasická zhovadilost řidiče MHD. Ale zkus se mu ty postavit do jízdního pruhu... Osobně je nepouštím.
Na druhou stranu - ty jezdíš po JS taky v zákazu, protože přece nebudeš čekat mezi kamiony.
Tak se nediv, žes potkal podobného mozkového atleta.
250kW
195kW
100kW
Truck Daškam
Letec

A když tam seberou jeden pruh pro MHD a udělají extra semafor pro odbočení MHD, tak budeš spokojenější?
Chtělo by to číst co píšu. Ačkoliv je celej ten manévr špatně, mám pro to pochopení - přesně to napsal M.Z:
Měl to autobusák v paži, stejně jako spousta truckerů. Samozřejmě to mohl udělat lépe, ale to by musel použít tu šišku co má na krku.
Řeší někdo kdo porušuje každou chvíli něco , protože to tam ten ouřada blbě označil značkama😂
Odjakživa rozlišuju mezi přestupkem bez omezení někoho a přestupkem s následky. Ten první případ mi nevadí a at si každej dělá co chce. Ten druhý případ mi pochopitelně vadí a sám to nepraktikuju.
Na druhou stranu - ty jezdíš po JS taky v zákazu, protože přece nebudeš čekat mezi kamiony.
Viz výše: Ano, pochopení proto mám - nedělá to bezdůvodně. Ale může to udělat tak, aby ostatní mohli jet a ne, že to zavře celý. Jeho kolegové to zvládaj, takže vím že to jde
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Když započneš konání přestupkového jednání v momentě, kdy nikoho neomezuješ ještě neznamená, že to tak bude po celou dobu jeho trvání.
Krom toho je to velmi svérázný výklad zákona.
250kW
195kW
100kW
Truck Daškam
Letec

Když započneš konání přestupkového jednání v momentě, kdy nikoho neomezuješ ještě neznamená, že to tak bude po celou dobu jeho trvání.
No jistě - a dle toho se rozhodnu, jestli přestupek spáchám nebo ne.
Třeba v době nějaké opravy/úpravy je kvůli zachování plynulosti provozu třeba zákaz odbočení doleva - no a když za mnou nic nejede a ani v protisměru, klidně odbočím.

To je to samý, že je mi v zásadě úplně u prdele, že cyklisti jezdí na červenou. Když to není dement a křižovatka není sama o sobě frekventovaná nebo nepřehledná - klidně at si jede, fakt je mi to jedno
Chápeš to?
Odpovědět