Předjíždění už ani nekomentuji. Měli za to nechat zákaz řízení...
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
já vím - oni nemají kde parkovat, tak to nechám na začátku připojováku
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nabouráte jiné auto, doporučuji, aby v něm neseděla vaše přítelkyně. Když potřebujete couvat, neberte s sebou dalších 5 aut. A pokud už potřebujete krást vlajky… zkontrolujte si, že na vás nemíří kamera. V nejnovější kompilaci uvidíte vše a ještě mnohem víc. Stačí odbočit zde:
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to TD: no hnus, viď! Dělat doprovod nějakému dědkovi, co by to normálně švihnul v klidu i do protisměru! Škandál, že? Měli čekat na RZ, dyť šlo jenom o život dítěte.
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nevím, co si udělali, ale to zastavení nebylo úplně předpisové a ani to užití majáků úplně neodpovídá platným předpisům
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
Vím, že tyhle auta měla hojně cizinecká, ale je mi jasný, že to bude rozšířený typ
A ted je otázka, jak by šlo postihnout "nezastavení na výzvu policie". Mě kdysi zastavilo bílé Ducato (civil), vypadalo to jako dodávka na rozvoz rohlíků. Maják žádný, jen predator za oknem a nápis STOP se střídáním POLICIE - chvíli jsem váhal, co/kdo proč to je a jestli se na to nevysrat.
Jako mít drahý luxusní auto nebo u sebe vyšší obnos peněz? Tak bych nezastavil určitě
A ted je otázka, jak by šlo postihnout "nezastavení na výzvu policie". Mě kdysi zastavilo bílé Ducato (civil), vypadalo to jako dodávka na rozvoz rohlíků. Maják žádný, jen predator za oknem a nápis STOP se střídáním POLICIE - chvíli jsem váhal, co/kdo proč to je a jestli se na to nevysrat.
Jako mít drahý luxusní auto nebo u sebe vyšší obnos peněz? Tak bych nezastavil určitě
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ni tak na STOP-POLICIE bys zastavit měl.
Majáky jsou pouze pro právo přednostní jízdy.
Tahle auta používají i jiné složky, což byl i tento případ. Ovšem zastavení bez nápisu STOP má také svá pravidla. A vlítnout do protisměru a jet v něm jenom na strobo za oknem a blikátks v masce - to je hodně přes čáru. Jet v protisměru, tak je vyteoubím krapet víc, než ta Fabka nebo co to bylo. A samozřejmě řidiči jedoucí za nim, viděli akorát výstražné blinkry
Majáky jsou pouze pro právo přednostní jízdy.
Tahle auta používají i jiné složky, což byl i tento případ. Ovšem zastavení bez nápisu STOP má také svá pravidla. A vlítnout do protisměru a jet v něm jenom na strobo za oknem a blikátks v masce - to je hodně přes čáru. Jet v protisměru, tak je vyteoubím krapet víc, než ta Fabka nebo co to bylo. A samozřejmě řidiči jedoucí za nim, viděli akorát výstražné blinkry
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW
- Truck Daškam
- Letec
No, měl... Sorry, ale displej s nápisem STOP POLICIE koupím v Sapě za dvě stovky. Ujíždění do doby než přijede označené auto (nebo klasický civil se skrytou montáží majáků) by mohlo být snadno obhájitelné.
Notabene v noci, kdy nikde nikdo není a snaží se mě zastavit dodávka PPL
Notabene v noci, kdy nikde nikdo není a snaží se mě zastavit dodávka PPL
Chápeš to?