Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Já jsem se líp učil - nemusím jezdit mixem nebo sklápěčkou ;-)
Btw: kdyby ho tam 5x chytli a dali mu 2000,- tak je klid.
Ty bys určitě chtěl, aby se ti u baráku proháněly kamiony ze stavby, v dešti navíc zaprasené, protože už jsi nám vysvětlil, jak těžké je zajistit jejich očištění…
To jsou všechno hloupé argumenty k obhajobě jednání zaměstnance, který porušováním předpisů, obtěžuje ostatní.
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

Já jsem se líp učil - nemusím jezdit mixem nebo sklápěčkou ;-)
A co to s tím má společnýho? Vždyt jezdíš po stejné silnici - kdyby tvoje lepší učení k něčemu mělo být, tak do práce nejezdíš nebo máš vrtulník
Btw: kdyby ho tam 5x chytli a dali mu 2000,- tak je klid.
Ale v životě nechytí. Nikdy a nikde. A stejně tak by byl klid, kdyby stát nespal a investoval

Já bych třeba chtěl, aby ke mě do ulice projelo bez problému IZS a aby řidiče IZS, popelářů a všech co jsou v práci neobtěžovali špatně parkující auta. Hrozí, že někdy MP dá pokutu (+odtah) někomu 3x v týdnu za to, že to tam blokuje? Ne - když tu pokutu dostane jednou za rok, je to to vítězství.

Argument v podobě že "řidiči z povolání někoho obtěžují" je úplně mimo, protože obráceně to obtěžování a komplikování je ze stran OA daleko vyšší - už jenom tím, že je OA daleko víc a všude se jen motaj. A i když jedu já v OA, daleko častěji mě serou jiný OA než kamiony
Chápeš to?
Odpovědět