Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

já tyhle taky nepouštím...
Ten kamioňák ale nemohl vědět/vidět, jak se tam abgx dostal - že přejel nějaké šrafování. Já bych vystoupil a sebral mu RZ a hodil do křoví. Kdyby vystoupil, tak mu dám ještě dělo do držky, kktovi. A kdyby se proti mě rozjel a užil vozidlo jako zbraň, užil bych tu svou ;-)

270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Čas 1:51 - pěkně si asi bráchu abgx1 pčr slovila. To zahřálo u srdíčka :-D

Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, tohle je ovšem úplně jiná prasárna ;-) abgx pouze přejel "lehce" V13 a najel do pruhu. Tenhle Sklasse tam ovšem žádný pruh neměl.
BTW: nebyls to právě ty, který dřív obhajoval tohle jednání v místě: než na sjezdu D5-D0 byly dva pruhu, nečekal v tom pravém, když jel dál směr letiště a přejel to právě přes V13? :D
270kW
195kW
107kW
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Nechapem co ma situacia v 1:51 spolocne s mojou... Prejst pri zmene pruhu cez V13 je prasacinka na urovni nebliknut smerovkou(dokonca su aj rovnako "ohodnotene" 30€).

Mercedes vosiel niekde kde ziadny pruh neexistoval.
Truck Daškam
Letec

abgx pouze přejel "lehce" V13 a najel do pruhu
No on kdyby nebyl úplně blbej a tu prasárnu udělal pořádně, mohl by přes V13 pokračovat do levého pruhu a následně chtít zipovat - nebo s rychlým volantem mohl odbočit do levého pruhu rovnou (tak, jak to udělala právě asi PČR)
BTW: nebyls to právě ty, který dřív obhajoval tohle jednání v místě: než na sjezdu D5-D0 byly dva pruhu
Tak sjezd na letiště je volný; to nijak do kolony se nevracíš a nezasahuješ.
Tam byla právě jen ta potíž a problém (stejný co jsem řešil u abgx), když by někdo poctivě čekal na rozšíření a tam by měnil pruh - což nebyl až takový problém, protože to tam za a) dělali všichni co jeli na letiště a a za b) ta kolona v pravém na tvrdo stojí.
V případě u abgx to minimálně natvrdo nestálo, ale pomalu jelo

Ted se to tam otočilo a ti co jedou na letiště, brzdí za kriplama co se cpou doprava
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:ymsigh: Mně se líbí ten tvůj progresivizmus. Když ti to nehraje do karet, tak je to prasárna a když děláš prakticky to stejné, jenom si to v hlavě ospravedlníš, tak je to pohoda 🤣
Ad ten sjezd D5: situace tam byla velmi podobná, jako u abgx a to minimálně v tom, že v té koloně čekali i řidičů, co jeli na letiště. Čekali, až tam budou moct legálně vjet a ono ejhle, najednou tam přes V13 letí auto, které na tebe ještě i zatroubí.
A teď tě budu citovat: jak k tomu přijdou ti, co tam poctivě čekají na odbočení??
270kW
195kW
107kW
Truck Daškam
Letec

No pokud vpravo STÁLI, těžko na ně někdo z V13 bude troubit - to nedává logiku. Pokud jeli, platí to samé co u abgx ;-) A právě proto bylo vhodné, aby se to zlegalizovalo, což se stalo
Já tam na letiště jel všudyvšeho jednou, já jezdil levým, ale dál po Rozvadovské spojce (páč tam je betonárna)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Už si nepamatuješ, jak to tam bylo? Musel jsi jet pravým až po odbočení na sjezd, než se přidal levý pruh na letiště. Takže tys jel vpravo až do místa, kde jsi mohl legálně vlevo. Ale někteří jeli přes V13 rovnou a najížděli do toho odbočovaku vcelku rychle z té D5. A potkávali se s těmi, co to poctivě stáli a do levého jeli v legal místě a hrozně se rozčilovali, žes jim tam “vjel”.
270kW
195kW
107kW
Odpovědět