Onboard videa
Re: Onboard videa
Prostredniky lietali uz okolo prvej minuty. Dal som si tu namahu a poslal fotku do miestneho dopravneho servisu... Dotycny sa ozval, daval na doktora celkom posobive argumenty.
"len kvoli idiotovi, ktoremu treba curat a mysli si, ze ma modry majak na hlave sa nezaradim medzi pomalsie iduce auta vpravo."
"Ukazany prostrednik si zasluzil, a evidentne ich bolo viac aj z inych aut"
"Nie je mozne, aby sa vsetky auta z laveho pruhu naraz zaradili medzi kamiony a auta do praveho len preto, aby nepraskol panovi vo Volkswagene mocovy mechur, alebo viezol partnerku k porodu?"
"Neverím, že ty spomalíš a zaradíš sa za kamion len kvôli nejakemu blaznovi, ktorý ti lezie na aute prdel... ja to takto nespravím, pokial vidím, že ten blazon predbiehnutim môjho auta nic nezíska, lebo cesta bola kontinuálne plna v oboch pruhoch... o štvrtej v piatok na začiatku prazdnin... pokial by mal pravdu, predbiehol by sprava ma."
"lepil sa a oblizoval zadny naraznik. Pritom rychlost v oboch pruhoch, ktore boli plne /a jednalo sa o "subeznu jazdu", nie o predbiehanie/ nebola rozhodne nizka, odhadujem cca 145km/h, a nikoho som nezdrziaval, pretoze vpredu sli ine auta.
A dokonce se doktůrkovi i samy aktivovaly brzdy a akcelerátor při pokusu o podjetí 
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
abgx1: to je tvoje video? a ty máš modrý maják? houkačka slyšet nebyla, jen motor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bába ještě kroutila hlavou...asi jí učili, že jede-li z letákové akce z Kaufu, má všude přednost!
270kW
195kW
107kW
195kW
107kW