Ale tento debilní argument, proč ignorovat dopravní značení, jsem u tebe přesně očekával a husa se ozvala
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
neotáčel se...odbočil vlevo a zaparkoval. ČS to projet lze a dělají to tam zcela běžně, ale to musí být člověk řidič a ne lopata s řidičákem.
Ale tento debilní argument, proč ignorovat dopravní značení, jsem u tebe přesně očekával a husa se ozvala
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když jsem si poctivě vystál něco přes hodinu od Motola na Smíchov, tak mne bude srát nějaký Skopčák
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Taková ta klasika. Toho borce co trefil v levým pruhu na dálnici značku mi bylo líto - v zrcátku jsem viděl, jak za sebou táhne nárazník. Každopádně může bejt rád, že se na něj žádnej expert v tu chvíli nelepil jak je zvykem
A docela zajímavá je ta "moje chyba" Ona ta křižovatka je taková blbá, že i po mém najetí do té křižovatky mě snadno lze objet. Ale je i vidět, že jel bud po čáře nebo lehce protisměrem
A docela zajímavá je ta "moje chyba" Ona ta křižovatka je taková blbá, že i po mém najetí do té křižovatky mě snadno lze objet. Ale je i vidět, že jel bud po čáře nebo lehce protisměrem
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
V dnešní kompilaci se podíváme mimo jiné na to, jak by v žádném případě nemělo vypadat doručování zásilek. Co takové: Expresní dodání s pokyny: předání zboží proběhne během červené na křižovatce silnic Skladová a Expediční v 13:02? Nebo Rohlík, který garantuje “Nákup dovezeme rychle nebo vůbec!”?
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takový drobný sestřih těch profíků, co nám vozí hajzlpapír...tedy, ten poslední vozí lidi
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
Dneska je to nabitý, ani jsem nevěděl co dát do názvu. A je tam hezky vidět, jak osobní auta zdržují (prodlužují) každodenní kolonu kamionů na D5 - a to se neřeší.
Hlavně že já tam stál dvě hodiny, ačkoliv jsem jel na letiště...
Hlavně že já tam stál dvě hodiny, ačkoliv jsem jel na letiště...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já tam jezdím každý den a fakt to nepozoruji.
Občas tam někdo bloumá, ale evidentně cizí RZ, co to tam nezná.
Občas tam někdo bloumá, ale evidentně cizí RZ, co to tam nezná.
250kW
195kW
100kW
195kW
100kW
- Truck Daškam
- Letec
No počkej, ta kolona kamionů stojí až k Loděnici - jenom kamiony. A u sjezdu náhodou i osobní auta? To ne...
Pochopitelně nebýt těch osobáků co se tlačí dopředu, já bych tam neskákal skoro dvě hodiny
Pochopitelně nebýt těch osobáků co se tlačí dopředu, já bych tam neskákal skoro dvě hodiny
Chápeš to?