Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Jsem pro, aby cyklisté používali zásadně pouze přední brzdu. To by je naučilo předvídat a necpat se tam, kam nemají. Ukážeme si jak to vypadá, když si spletete brzdu s plynem a naberete svodidla, náklaďák, příkop i les. A že občas je rána nákupní taškou stejně účinná jako výchovná facka.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zrovna nedávno mi kamarád vyprávěl, jak jim přivezli 23 letou holku, co se se sluchátky nerozhlédla a vkročila tramvaji do dráhy. Nevyhrála. Nebylo to ani k operaci. Už podle CT bylo jasné, že je konec.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je ten trojstup před exitem na Rudnou. To by mne fakt zajímalo, jak by tam ti čuráci pustili sanitku...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Celkom odvazne to davas medzi auta, ja na to este nemam gule 

- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To jsou léta praxe a odhadu. Ale počítám s tím, že to někdy nemusí klapnout :-/
A možná bych to ani nenazýval odvahou, ale blbostí… Já si to plně uvědomuji a fakt koukám hodně dopředu, co ti jednotliví řidiči dělají. Jak se drží v pruhu a tak celkově, jaký je jejich styl. Tenhle manévr je ale vlastně v pohodě, protože tam ani jeden z nich nebude chtít neměnit pruh, protože nemá kam. Takže pokud tak nějak drží směr, je to ok. Mnohem víc se bojím kolem aut, které jsou vpravo nebo v obci i vlevo. Tam stačí myšlenka, že změní pruh a už točí volantem. To je průser…
A možná bych to ani nenazýval odvahou, ale blbostí… Já si to plně uvědomuji a fakt koukám hodně dopředu, co ti jednotliví řidiči dělají. Jak se drží v pruhu a tak celkově, jaký je jejich styl. Tenhle manévr je ale vlastně v pohodě, protože tam ani jeden z nich nebude chtít neměnit pruh, protože nemá kam. Takže pokud tak nějak drží směr, je to ok. Mnohem víc se bojím kolem aut, které jsou vpravo nebo v obci i vlevo. Tam stačí myšlenka, že změní pruh a už točí volantem. To je průser…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

Njn, to mas pravdu. Takto na dialnici sa to este da ustrazit, kto na teba dava pozor a kto ani netusi... V meste je to o dost horsie. Tam zvyknem v hustejsich situaciach o 1-2 stupne podradit, nech ma je pocut.
Ludia v meste tak nejak o dost viac registruju/respektuju motorku ked robi kusok hluku.
Ludia v meste tak nejak o dost viac registruju/respektuju motorku ked robi kusok hluku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já taky. Mě učil můj učit v autoškole, že motorka musí být vidět a slyšet.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time

To si mal dobreho instruktora. Ten moj ma naucil ze zadnej brzdy sa nemam dotykat, ze pri 2000 treba preradit a ze v pravotocivej zakrute mam tahat pravou rukou za riaditko k sebe.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já měl skvělého! Škoda, že už není mezi námi
(Ne, nezabil se na motorce)

(Ne, nezabil se na motorce)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time