Zrovna tady ne...a dál na třípruhu už vůbec ne!
 Zrovna tady ne...a dál na třípruhu už vůbec ne!Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No tak to vůbec, jako povinnost  Zrovna tady ne...a dál na třípruhu už vůbec ne!

Zrovna tady ne...a dál na třípruhu už vůbec ne!250kW
195kW
100kW
						195kW
100kW
M.Z.: Nic jsem nezaspal. Kdybych je nutně potřeboval předjet, tak to udělám už ve zúžení nebo na prasáka přes tu plnou na konci zúžení. Jinak jsem začal předjíždět v první možné chvíli, tedy po konci plné čáry. S tím, že tam začne předjíždět jsem tak nějak počítal, ale jeli jsme s předstihem v noci a nikam jsem nespěchal. A kamčák samozřejmě vypálil ve chvíli, když mě viděl v levém pruhu a smrdělo to pro něj mírným brzděním. Nic by se mu nestalo, kdyby těch šest sekund počkal a mně se nic nestalo, že jsem počkal 10. 
Za to vybrždění zastavit, roztrhat řidičák a s ním i obličej.
Bohužel ten levý je pro spoustu jedinců jako magnet. Z připojováku (ideálně z půlky) do levého v 80 a tam to držet celou cestu po dálnici je pro spoustu lidí modla.

Za to vybrždění zastavit, roztrhat řidičák a s ním i obličej.
Bohužel ten levý je pro spoustu jedinců jako magnet. Z připojováku (ideálně z půlky) do levého v 80 a tam to držet celou cestu po dálnici je pro spoustu lidí modla.
- Truck Daškam
- Letec
Ačkoliv se jeho chováním neztotožňuji, tady si dovolím malou poznámku.Nic by se mu nestalo, kdyby těch šest sekund počkal a mně se nic nestalo, že jsem počkal 10.
O těch 6s to platí v případě tebe, mě, Boba, M.Z... Ale ne většiny řidičů. Většina řidičů najede sice do levého, ale dál se batolí a čekaj, jak ta šestka z těch 900rpm je z toho vytáhne a označit jejich manévr za předjíždění bývá dost odvážné

Kdo mě sleduje tak ví, že já předjíždím na dálnici čistě - takže vím o čem mluvím a dost často tohle pozoruju - že než se ke mě dosune, měl bych předjeto
Chápeš to?
						- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Znáte to. Některá vzplanutí jsou malá, některá velká ale pokaždé se najde někdo, kdo je proti. Jako v každé správné telenovele. A jaké to je, když vzplane kamion a proti jsou hasiči? Kdo bude mít poslední slovo?

Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
						- Žiarska Alumíniová
- Autoškolák
tragédi a šuchtoši kam sa pohneš, invalidný vodič aj auto, samovrahovia, Audi Fabia, ponáhľajko

Někdy ty videa končí tak uspokojivě.

Ovšem ten most projel policajt famózně  

GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
						KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
Vito 124
- Truck Daškam
- Letec
Žádný sraní. Sestřelit na první dobrou a konec honičky... Že to jinde jde
A ted na koukám znova - ten chodec na tom mostě se musel posrat!

A ted na koukám znova - ten chodec na tom mostě se musel posrat!
					Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne stř 01 zář 17:56, celkem upraveno 1 x.

Chápeš to?