od Duke_Luke » sob 07 lis 20:56
mne ked niekto povie,ze ho oslepuju aj predne svetla do hmly, tak ho akurat vysmejem. Tie ako bolo spomenute, maju podsvietit hmlu, takze svietia velmi nizko a rozpytlovo. Nie dohora a do vodicov oproti. Ak to niekomu robi, ma len dobastlene predne hmlovky a zle natocene,ze to svieti skor do neba.
Co sa tyka zadnych hmloviek,tak tie urcite vypinam hned,ako sa dostanem do vlacika a prestavam byt posledny. Realne ja aj v noci na semaforoch nestojim na brzde a radsej dam rucnu, aby som nepalil do xichtu tomu stojacemu za mnou. Lebo viem,ze ja som rovnako "opalovany" brzdovymi na semaforoch.
Tie hmlovky(predne aj zadne) v hustom dazdi potvrdzujem a tiez kvoli velkemu vireniu obcas pouzijem, ked sa dviha velky rozprasok po autach pred tebou, ty ich horsie vidis a ked je lejak, tak aj ked sice si autom dorazis k nim ano aj rychlostou 130kmh aj 140kmh, tak horsie vidiet,ako ich dobiehas. takze zakonite ked ja mam v takom lejaku problem vidiet auta, zapinam si zadnu hmlovku, aby som sa chranil. A vtedy mi je prednejsie aj to,ze mozno niekto bude fnukat, ze mi to chvilu viac svieti,ako preletim, akoby som mal ja fnukat rozbity mimo dialnice kvoli niekomu,kto soferuje napr. unaveny a ledva vidi na cestu.
Mam na prednom skle aj keramiku ala tekute stierace a je to bomba, kedy ani nemusim zapinat stierace a vidim lepsie ako vacsina aut a voda mi nerozleje vyhlad.