Že se zeptám, nějak jsem to v zákoně nenašel a málem se včera zabil:
Když se jede od Znojma skrz Jihlavský tunel na přivaděč k dálnici -> nějakej intelektuál tam flákl k nájezdu "z centra" značku Dej přednost v jízdě na obě strany komunikace, takže když přijíždím od tunelu, vidím po pravé straně komunikace Dej přednost v jízdě (což je jakoby ta levá pro nájezd) a dál nic, protože jsou tam keře a že je druhá Dej přednost v jízdě i na pravé straně nájezdu se dozvím asi tak 20m před hranou, takže většina lidí už dopředu zmateně brzdí.
To se jako dělá? Dát značku na obě strany cesty?
1x dvojlitr dýzl, 1x malorážka na béňo, 0,75x dvouapůla v turbu, šalinkarta a pěškobus.
Předseda píše:řBOB: tam už je to zjednosměrněný, ne? Ale dřív to bývala libovka. Něco jako tohle u CZU
Ale no tak! Pane Předsedo, bylo to troubení nutné? Musí se pokaždé a za každou cenu vymáhat svá práva? Jste dokonalý řidič, který NIKDY nezaváhal? Pojďme tvořit lepší život jako celek i na silnich obzvlášť. Každý začneme pěkně u sebe. Já se snažím jezdit dle zásad uvedených třeba zde: https://www.bezpecnecesty.cz/cz/autosko ... ecne-jizdy. Netvrdím že se vždy daří. A pokaždé co si uvědomím chybu, si pěkně zanadavam. Mám najeto něco málo přes půl milionu kilometrů, zaplať pánbůh bez nehod (pevně doufám že to tak i zůstane). A pokaždé, když dokážu dojet bezpečně do cíle aniž bych se rozčílil, cítím se spokojeně. Přeji všem hodně šťastných kilometrů bez nehod.