Já třeba návody taky vůbec nestuduju (je to vždycky až poslední možnost když něco nefunguje), ale podmínky před akcí na okruhu si většinou přečtu (viz první příspěvek).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ja ted koukal na videu na moment, kdy se mi na moste jednoznacne odlehcila predni naprava a dle gps mam skoro 60. ale skok to asi nebyl. ono bude dost zalezet na charakteristice podvozku.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Za mě bylo poježdění fajn, byl jsem poprvý od 2012 a příští rok, (pokud to vyjde časově) se určitě hlásím. Za mě kromě profilu tratě (mám radši větší auta) jsem měl k trati jen dvě větší vítky a to bordel v zatáčce před mostem a strom v zatáčce hned za mostem, ale myslím, že provozovatel to tady nečte, takže si stěžuju na špatným hrobě .
Za mě letos super. Užil jsem si to jako vždycky, počasí super a hlavně jsem konečně nic neodřel . Akorát jedna přední guma tam dostává strašně zabrat a auto půjde hned do servisu. Manžeta na zadní poloose netěsní a ta chyba na škrtící klapce by se asi měla řešit . Ani do hospody jsem málem nedojel .
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73