Smysl meziplynů pro nenáročného řidiče
Re: Dalkove studium - jak se naucit jezdit
goes:
dokazes vzdy pobavit

BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
je dobre ze te humor neopousti 

Ještě to tak, mám cca 1000km po repasi... Mimochodem při předchozí opravě před 20kkm mě měnili jen něco, protože nebyly finance, tak se některý věci ještě nechaly dojet. Každopádně to co bylo vyměněný a bylo na tom mým stylem najeto 20kkm, tak dle technika co to rozdělával, bylo vše ok. Takže chybu v převodovce bych nehledal. Spíš budeš polenogoes píše:...Zrejme bys mel zrepasovat prevodovku, ktera ti spatne funguje.

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

a nebude poleno bude spíš ten, kdo musí repasovat převodovku 

Niko nadžanel ko kerdža
cece jak ti muze po 20tkm odejit prevodovka, kdyz pouzivas meziplyny? ja uz mam cece nahrkano temer 300, spojka prvni a prevodovka stale jede.jarka píše:Ještě to tak, mám cca 1000km po repasi... Mimochodem při předchozí opravě před 20kkm mě měnili jen něco, protože nebyly finance, tak se některý věci ještě nechaly dojet. Každopádně to co bylo vyměněný a bylo na tom mým stylem najeto 20kkm, tak dle technika co to rozdělával, bylo vše ok. Takže chybu v převodovce bych nehledal. Spíš budeš polenogoes píše:...Zrejme bys mel zrepasovat prevodovku, ktera ti spatne funguje.a případný rozdíly v odporech řazení nepoznáš.
To nebylo po mě, ale po minulým majiteli...
goes: nic ve zlým, mělo to být jen takový přátelský pošťouchnutí

"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 

kua takovej mistr volantu a kupuje vojetiny? 

Niko nadžanel ko kerdža
a ja to beru a taky nemam nic proti meziplynu, jen proste pro bezny zivot se bez nej da zit stejne komfortne jako s nim.jarka píše:To nebylo po mě, ale po minulým majiteli...
Problém je, že spíše tíhnu k "veteránům". Dnešní nový auta podobnýho ražení prostě nejsou, nebo si je nemůžu dovolit. Ale to je do jinýho vlákna...Pickuper píše:kua takovej mistr volantu a kupuje vojetiny?
goes: souhlas dá, ale je to časově náročnější.

taže žádný poučení od odborníků?Pickuper píše:jo, a neshledávám na tom cokoliv závadnéhoPzKpfw VI Tiger píše:Pickuper: Takže ty, když brzdíš, tak máš prakticky odpojeny motor od kol?(týká se to samozřejmě pouze intenzivnějšího brždění po němž musí následovat nutně změna převodového stupně, nikoliv u pouhého přibždění o pár km/h) Žádné nevýhody plynoucí z tohoto způsobu jsem dosud nezaznamenal, ale rád se nechám poučit od odborníků

Niko nadžanel ko kerdža