Stránka 30 z 33

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 23 črc 14:36
od abgx1
ja si myslim ze keby odpoved bola pod cislom 8 tak to nerobi aj na mobile :)

V inkognito to iste, http tiez

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 23 črc 15:33
od ctrl_j
Ok, nicmene je to prvni logicke vysvetleni ktere tomu typicky odpovida. Kazdopadne je to pravdepodobne jinak viz nize.

Web nacita css a .js ze subdomeny https://media.autoforum.cz/.

Kód: Vybrat vše

https://media.autoforum.cz/css/autoforumcss.css?1580596761
https://media.autoforum.cz/css/newcss.css?1580596764
https://media.autoforum.cz/css/photoswipe.css
https://media.autoforum.cz/css/default-skin.css?1593157582
https://media.autoforum.cz/js/photoswipe.min.js
https://media.autoforum.cz/js/photoswipe-ui-default.min.js
Tato subdomena bezi na zastaralem sifrovani TLS1.0 (uz jsem tady na to upozornoval). Vsechny prohlizece jeho podporu postupne ukoncuji a tady uz se tak stalo - obsah se proste nenacte.
https://www.chromestatus.com/feature/5654791610957824

Kdo chce pouzivat Chrome nadale (docasne) muze postupovat takto - do adresniho radku zada

Kód: Vybrat vše

chrome://flags/#legacy-tls-enforced
a vybere moznost disabled

A snad to nekdo mezitim opravi…

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 23 črc 16:04
od mmira
Už se na tom pracuje. Je zajímavé, že to i v tom chromu blbne jen někomu, ne všem.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 23 črc 16:25
od ctrl_j
To je z duvodu funkcionality jmenem finch, ktera googlu umoznuje aktivne zasahovat do stavajicich instalaci a menit nektera nastaveni bez nutnosti updatu na jinou (vyssi) verzi Chrome.
Pak se muze stat, ze ac maji dva lide nainstalovanou shodnou verzi, muze se chovat jinak.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 23 črc 17:31
od pavproch
Tak mi to nedalo (dyž už ten Chrom mám v pc) a zkusil sem otevřít https AF.cz - absolutně bez problema, akorvát sem byl v šoku, kolik je tam reklam (v IE, kde na AF.cz čumím mám integrovaný AdsFilter, Chrom mám bez něj)

Chrome Verze 84.0.4147.89 (Oficiální sestavení) (64bitový)

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: pát 24 črc 08:32
od .Z3
Od posledniho update Firefoxu (v 78.0.2) se mi AF taky zobrazovalo takto blbe. Dnes uz ok.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 06 kvě 11:21
od pavproch
Už asi třetí den pozoruju zajímavou věc (IE 11 na Win 7) na mainpage AF.cz: Když pustím prohlížeč, mám mainpage AF.cz nastavenou jako jednu ze záložek, co otvírá při spuštění a to ji otevře/načte hned ( ca sekunda), když ale po nějaké době dám refresh, tak znovunačtení trvá řádově i minutu. Pozoruje to to (v jiných prohlížečích) taky?

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: čtv 13 kvě 17:52
od pavproch
Neska sem si fšimnul, že už zase mainpage AF.cz refrešuje v pikosekundě, kuju.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: ned 22 srp 11:37
od pavproch
Taky se vám fčera po obědě objevil "problém" s certifikátem ? = Chrome mi vyhlásil poplach a prostě mě na pokec AF.cz (do doby obnovy toho certifikátu) nepustí. Takže sem to obešel skrz IE, který sice s výstrahou ale pustí.

mmirovi sem už naspal.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Napsal: ned 22 srp 11:53
od ctrl_j
Proste jim vyexpiroval a automaticka obnova se nekona…