Uz to tu zacina blbnout...

O všem co se týká našeho webu.

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod abgx1 » čtv 23 črc 14:36

ja si myslim ze keby odpoved bola pod cislom 8 tak to nerobi aj na mobile :)

V inkognito to iste, http tiez
Uživatelský avatar
abgx1
Mistr volantu
 
Příspěvky: 758
Registrován: stř 14 říj 17:09

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod ctrl_j » čtv 23 črc 15:33

Ok, nicmene je to prvni logicke vysvetleni ktere tomu typicky odpovida. Kazdopadne je to pravdepodobne jinak viz nize.

Web nacita css a .js ze subdomeny https://media.autoforum.cz/.
Kód: Vybrat vše
https://media.autoforum.cz/css/autoforumcss.css?1580596761
https://media.autoforum.cz/css/newcss.css?1580596764
https://media.autoforum.cz/css/photoswipe.css
https://media.autoforum.cz/css/default-skin.css?1593157582
https://media.autoforum.cz/js/photoswipe.min.js
https://media.autoforum.cz/js/photoswipe-ui-default.min.js

Tato subdomena bezi na zastaralem sifrovani TLS1.0 (uz jsem tady na to upozornoval). Vsechny prohlizece jeho podporu postupne ukoncuji a tady uz se tak stalo - obsah se proste nenacte.
https://www.chromestatus.com/feature/5654791610957824

Kdo chce pouzivat Chrome nadale (docasne) muze postupovat takto - do adresniho radku zada
Kód: Vybrat vše
chrome://flags/#legacy-tls-enforced
a vybere moznost disabled

A snad to nekdo mezitim opravi…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Uživatelský avatar
ctrl_j
Letec
 
Příspěvky: 3375
Registrován: úte 09 dub 06:33

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod mmira » čtv 23 črc 16:04

Už se na tom pracuje. Je zajímavé, že to i v tom chromu blbne jen někomu, ne všem.
Autoforum.cz
beetle S + R 300 + V6 TDI qv
Uživatelský avatar
mmira
Moderátor
 
Příspěvky: 5131
Registrován: pon 07 úno 22:51

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod ctrl_j » čtv 23 črc 16:25

To je z duvodu funkcionality jmenem finch, ktera googlu umoznuje aktivne zasahovat do stavajicich instalaci a menit nektera nastaveni bez nutnosti updatu na jinou (vyssi) verzi Chrome.
Pak se muze stat, ze ac maji dva lide nainstalovanou shodnou verzi, muze se chovat jinak.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Uživatelský avatar
ctrl_j
Letec
 
Příspěvky: 3375
Registrován: úte 09 dub 06:33

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod pavproch » čtv 23 črc 17:31

Tak mi to nedalo (dyž už ten Chrom mám v pc) a zkusil sem otevřít https AF.cz - absolutně bez problema, akorvát sem byl v šoku, kolik je tam reklam (v IE, kde na AF.cz čumím mám integrovaný AdsFilter, Chrom mám bez něj)

Chrome Verze 84.0.4147.89 (Oficiální sestavení) (64bitový)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Uživatelský avatar
pavproch
Letec
 
Příspěvky: 14546
Registrován: pon 14 bře 20:41
Bydliště: m4Zlik + 3er = 2x N52B30

Re: Uz to tu zacina blbnout...

Příspěvekod .Z3 » pát 24 črc 08:32

Od posledniho update Firefoxu (v 78.0.2) se mi AF taky zobrazovalo takto blbe. Dnes uz ok.
2.2 M54 & TSI & TSI Evo
Uživatelský avatar
.Z3
Pan Řidič
 
Příspěvky: 242
Registrován: úte 16 čer 20:02

Předchozí

Zpět na O tomto fóru a Autoforum.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník