Stránka 26 z 26

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: pát 23 bře 20:23
od ctrl_j
Obnovuj Ctrl + F5 (vynecha cache a nacita opravdu nova data).

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: pát 23 bře 20:25
od pavproch
Kuju za tip, já těmhletěm klávesovým zkratkám nikdy moc nefandil, taxem je dosud ignoroval (snad kromě Ctrl+C, Ctrl+V)

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: ned 09 pro 13:39
od pavproch
Už zase reportuju nějakou chybu v mainpage AF.cz

IE11 na W7Profi64

mainapge af.jpg

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: ned 09 pro 14:56
od abgx1
1.)preco preboha niekto pouziva IE11
2.)to iste na chrome aj na mobile..

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: pon 18 bře 19:37
od řidičBOB
To už je jako na FB Bureše :))

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: úte 26 bře 17:39
od pavproch
Jde vám dneska mainpage AF.cz?

Mně ne - od oběda, co sem pustil PC mně to zatvrzele hází na http://www.autoforum.cz/technika/ i když manuálně napíšu jen http://www.autoforum.cz/

IE11 na W7Profi64

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: úte 26 bře 18:00
od Stepan
Mac/Safari bez problému

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: stř 27 bře 08:54
od mattonecz
ja se dostanu jen na bleskovky :D

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: stř 27 bře 09:38
od mmira

Re: Uz to tu zacina blbnout...

PříspěvekNapsal: stř 27 bře 13:02
od pavproch
Kuju, s tím https to funguje.