Jen na začátek, že jsem taky hodně bojoval s registrací na tohle fórum. Nejednoznačné kontrolní otázky nabízejí milion odpovědí (co to sakra je za otázku "Kdy odešla cukrovka"?) a až na poněkolikáté jsem trefil odpověď na otázku "Kolik dostal bolševik roků v Pelíškách?" Protože lze odpovědět jeden, 1, jeden rok, 1 rok atd. Ale také dva, protože ve filmu pokud vím padlo "rok, maximálně dva". Až samotný "rok" je správně. Fakt úžasný, doporučuji dát jednoznačné kontrolní otázky z oblasti aut. Třeba "Jak se jmenuje první SUV Škody?" Yeti.
Ale teď k tomu hlavnímu problému. Snažím se asi měsíc zaregistrovat přímo na autoforum.cz, abych mohl diskutovat pod články. Zkoušel jsem různé maily, jména, hesla i jiné prohlížeče a počítače, ale vždycky to skončí tak, že mi stránka nahlásí "Uživatelské jméno xy se nepodařilo zaregistrovat". Jak se teda mám zaregistrovat? Psal jsem na mail i na Facebook Autoforum, ale okázale mě ignorují, dokonce se na Facebooku zpráva ukázala jako jimi zobrazená, ale žádná odpověď. Fakt super přístup k pravidelným čtenářům a příznivcům webu.
Tak tedy napotřetí, a snad naposledy, někoho zde prosím o pomoc s registrací. Děkuji