vonkreuz píše:Že si Škoda platí reklamní prostor, takže zmínku o ní nacpete do každého možného článku, třeba o staré Lancia Thema, tak nějak pochopím. Kdo si ale platí to, že do AlfaRomeo zajede Prokopec v článku o speciální barvě na Lexus. Jedině mně napadá podivná přihrbená pro-aktivita, aby byli u souseda v Boleslavi spokojení z kopance do konkurence.
To je proč už články ani nečtu a chodím jen na diskuzní forum
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Články jsou pro děcka.
Opravdoví borci chodí jenom na forum.
Čím víc zbraní, tím větší mír!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
"Je pravda denní a pravda noční." psychiatrický pacient z oddělení paranoidních bludů a schizofrenie
CEO - Cheat Execrative Offender
BTW: když jsem u toho Pičateku - jeden se mi válí v garáži. Na lak jsem to nedával, bo na předním nárazníku a blatníku mám průhlednou fólii, ale zkusil jsem aplikovat na ALu disky a musím říct, že od té doby nepotřebuji chemii - jenom vezmu wapku a kola opláchnu. Nic na nich neulpívá. Ale třeba na čelní sklo jsou mnohem lepší klasické tekuté stěrače - třeba od Carlsonu/Sheronu.
Na kola je to tohle
Je ale potřeba fakt ta kola důkladně odprasit než se to aplikuje. Na Audi to mám od začátku léta a furt to drželo. Osobně nedoporučuji splikovat na černá kola - to jsem udělal na eRku a tedy efekt nula. Ale na klasickém ALu fakt dobré.