Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Půjčit jde na NS leccos:
http://www.rsrnurburg.com/index.php?opt ... &Itemid=28
http://www.rsrnurburg.com/index.php?opt ... &Itemid=28
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 

Alfa Romeo 75 V6 (LHD), to bych si chtel zkusit
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Uz jsem to tu rikal, ale opravdu berte v potaz, ze nejcennejsi na navsteve okruhu, tim spise pak takto rozmaniteho, je "poznat vlastni auto". Zjistite, ze staci par snazive odjetych kol a razem i beznou jizdu vnimate jinak. Radim k tomu tedy nepristoupit jak k navsteve motokaroveho okruhu, nemusi to nutne byt jen vikendova kratochvile, ale i poucny zazitek 

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
příjde mi, že svá auta znám dost. některé z nich si povodím předkem, zadkem, bokem...
- a pro mě to má právě tu lákavost motokár a ringtaxi... jinak je to moc daleké safari a nevládnu vozem, kterým bych tam relativně rychle a pohodlně dojel.
z tohodle pohledu bych nerad trhal partu, kdybych byl jediný motokarista, tak nikam nejedu, doma budu
- a pro mě to má právě tu lákavost motokár a ringtaxi... jinak je to moc daleké safari a nevládnu vozem, kterým bych tam relativně rychle a pohodlně dojel.
z tohodle pohledu bych nerad trhal partu, kdybych byl jediný motokarista, tak nikam nejedu, doma budu

Slow and serious
trhat partu budez kdyz nepojedes vůbec
kazdy podle sveho gusta....zazitek uz jen je si dat rano snidani v tom bistru a koukat jak silenci najizdeji 

Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.

PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
konec konců nebylo by to poprvé ani naposled, co jsem se slabou technikou zezávodil pár lemplů 
- a za sebe ten lotus tam na mě čeká a jsem zvědavej na místní moc koňový experty

- a za sebe ten lotus tam na mě čeká a jsem zvědavej na místní moc koňový experty

Slow and serious
no vida rozumna rec
kdodalsi jede? Vasco? Googy? Deli? panove jedeme 

Bond007 píše:
PJ o 1M:

PJ o 1M:
já nechci provokovat, ale reálně si myslím, že Vasco by to nezažil, bo by dostal hroznou sodu, zrzavej by musel žít v potupě, že jezdí absolutní show a googyho neznám, ale captain slow by asi těžko zdrtil generala fast 
tímto jsem rozhodnut, že jedu a lákám další... hele dáme amaterské závody v elisu? ten s nejlepším časem se může chechtat ostatním a ten s nejhorším platí večer !

tímto jsem rozhodnut, že jedu a lákám další... hele dáme amaterské závody v elisu? ten s nejlepším časem se může chechtat ostatním a ten s nejhorším platí večer !
Slow and serious
myslim, ze tady bude vitez kazdy kdo dojede 

Bond007 píše:
PJ o 1M:

PJ o 1M:
dejme 3 kola na zapamatování a následně jedno ostré ve stejném autě.... výzva je, přijímáš?
Slow and serious