Acerovi davam za ukol
 zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani
 zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani  a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit
 a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit  Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul...
 Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul... zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani
 zaktualizovat uvodni prispevek o jasne datum, aktraktivni pozvani  a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit
 a aktualni seznam ucastniku. A samozrejme se musi sam prihlasit  Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul...
 Snad se nas tam dostane vice nez pet a pul... Mirek to ma nejak, ale par lidi se urcite sejde. Vsak jsme to zrovna zacali domlouvat a Ty uz hazis platebni kartu do zita (bankovni hantyrka
 Mirek to ma nejak, ale par lidi se urcite sejde. Vsak jsme to zrovna zacali domlouvat a Ty uz hazis platebni kartu do zita (bankovni hantyrka  ).
 ).Nikam kartu nehazim.pjanda píše:Richarde, spolecna akce to urcite byt ma, ale nikdy s nepodari, ze pojede 100 % lidi najednouMirek to ma nejak, ale par lidi se urcite sejde. Vsak jsme to zrovna zacali domlouvat a Ty uz hazis platebni kartu do zita (bankovni hantyrka
).
 Citil jsem potrebu vyjadrit svuj pohled na spolecnou akci.
 Citil jsem potrebu vyjadrit svuj pohled na spolecnou akci.  Je mi jasne, ze 100% lidi se nesejde, jen jsem chtel rict, ze sam nejedu.
 Je mi jasne, ze 100% lidi se nesejde, jen jsem chtel rict, ze sam nejedu. 

MaRRos píše:Ahoj, jsem tu nový a nikoho tu neznám. Hledal jsem někoho kdo by jel také na Nurburgring, a když jsem našel Vás na tomto foru tak se mi rozzářili oči. Bohužel tento termín jet nemohu (jak naschvál). Takže jen otázečka, neplánujete ještě další výlet tuto sezonu? Jel bych hned... Mároš
 a pak je i problém s volnými termíny na NS
 a pak je i problém s volnými termíny na NS