RPK = rychlost, provedení, kvalita
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Fíha !!!

Slow and serious
Pro nas celkem dulezita zmena ve fungovani redakce - o zaklad magazinu se nyni coby hlavni redaktor bude starat Miro Mihalik, ktereho muzete znat z Autocaru. Viz me dnesni oznameni:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/miro- ... oforum-cz/
Z me strany je to novinka vitana, nemeli bychom prijit o nic, na co jste z dosavadnich vydani zvykli, melo by pribyt vice clanku a vice "vlastni tvorby", nebot se soucasnym mnozstvim novinek uz jsme byli s omezenym poctem lidi pokryvajicich denni vydani na hranici moznosti.
Snad to take uvitate, mne se Mirova prace libi
A pokud ne, tak za to muze beaumont 
http://www.autoforum.cz/bleskovky/miro- ... oforum-cz/
Z me strany je to novinka vitana, nemeli bychom prijit o nic, na co jste z dosavadnich vydani zvykli, melo by pribyt vice clanku a vice "vlastni tvorby", nebot se soucasnym mnozstvim novinek uz jsme byli s omezenym poctem lidi pokryvajicich denni vydani na hranici moznosti.
Snad to take uvitate, mne se Mirova prace libi
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
V tomto obsazení již nepochybuji o tom, že se Autoforum stane nejlepším internetovým magazínem u nás. Ačkoliv dělám pro konkurenci, tak to jednoznačně uznávám a fandím vám. Je to rozhodně krok správným směrem, Miro je jeden z nejlepších motoristických novinářů u nás. Kdyby ještě svým snažením navázal na slavné Autocar days a uspořádal zase nějakou akci na vyblbnutí se na okruhu, tak by to byla paráda 
Ain´t nobody got time for that
charger: S vyuzitim jeho zkusenosti pro tyto ucely rozhodne pocitam 
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jsem hluboce, ale hluboce raněn...pjanda píše:Snad to take uvitate, mne se Mirova prace libiA pokud ne, tak za to muze beaumont
Ale vážně: Jak už jsem napsal pod článek, příchod pana Mihálika do redakce Autofóra mi udělal velkou radost
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! 
Paráda, už mi to blbnutí a hlavně správná komunita lidí na těchto akcích mírně scházípjanda píše:charger: S vyuzitim jeho zkusenosti pro tyto ucely rozhodne pocitam
Jsem pro, taky bych si jel někam zablbnout (dodnes vzpomínám na deštivý Autocarday v Sosnový - to nemělo chybu). Jen ať to není 11.září.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). 
Jo, deštivý Autocar day, to je jediný na kterém jsem nebyl
Ale vzhledem ke spotřebě pneumatik na ostatních ACD a klouzacímu potencionálu Sosnové to muselo být po všech stránkách výborné 
sosnova prosim ne...pneumatiky v hajzlu, narazniky v hajzlu...moc draha sranda 
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
ale je pravda ne Most i NS me staly nasobne vic 
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW