To jsou ty vaše drahé sporťáky...

Tak kdo se veze, neplatimmira píše:zapomnel jsi na vlezne na okruh
Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumičkaJá svůj výpočet bral při 2,5kč/km
a to si ještě nejel s dieselemšmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumičkaJá svůj výpočet bral při 2,5kč/km
Zase tak dramaticke to snad neni, u Clia 15 Kc/km bez ztraty hodnoty... To by muselo byt Clio RS a Vy s nim jezdit prevazne pekne zostraHondaMan píše:Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumičkaJá svůj výpočet bral při 2,5kč/km
Když jsem něco podobného počítal u Clia, tak jsem byl tuším na 15kč/km bez ztráty hodnoty vozu.
Tohle beruvasco píše:Takže já s kamnama se vlezu tak do 100éček za celý víkend...Řízky budu mít z domů a přespím v autě...
To jsou ty vaše drahé sporťáky...![]()
RS to bylo a jízda byla odpovídající určení auta.pjanda píše:Zase tak dramaticke to snad neni, u Clia 15 Kc/km bez ztraty hodnoty... To by muselo byt Clio RS a Vy s nim jezdit prevazne pekne zostraHondaMan píše:Jenže to počítáš jen benzin...šmoula píše:Tak 25kč/km je solidní sumičkaJá svůj výpočet bral při 2,5kč/km
Když jsem něco podobného počítal u Clia, tak jsem byl tuším na 15kč/km bez ztráty hodnoty vozu.![]()