Když se všechno platí kartou, tak to tak nepřijde, srandička přes pade

To jsem si oddych, protože 50 by už i mě přišlo celkem dost a to jsem tady machroval s prioritamaM.Z. píše:Takže EDIT, nesprávný rozpočet osob na dokladech, je to opravdu jen přes 30
Cena za toho Swifta je víc než OK, ale v autě který neznám bych si to asi neužil. Prostě vlastní je vlastní.beaumont píše:Pokud si člověk není jistý stavem svého stroje, docela dobře vychází půjčovny aut pro Ring. Už jsem to tu psal, Swift Sport na semi-slickách a s upraveným podvozkem + brzdami na půl dne / šest kol o víkendu je kolem 450 eur, a to včetně vjezdu na Ring. Jen je vysoká spoluúčast pojištění, tuším 2.500 euro.![]()
A pro zkušenější mají i silnější auta (od Méganů RS po 911 a Caterhamy nebo třeba Alfu 75 pro staromilce)
To samý motorky. Ty by tam vůbec mezi auta neměli pouštět. Hlavně v zájmu těch motorkářů.mmira píše:ty pujcovny se tam, specialne v poslednich letech, strasne rozmohly a mezi nami, obcas bych si pral, aby pro ne byly vyhrazeny specialni hodiny. velmi casto se tam motaji primo nehorazne. nutno dodat, ze nejen auta z pujcovny.