Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
se mnou to bude těžký.... já už mám tak strašný absťák za tím bílým nadýchaným studeným, že pokud v tu dobu už někde něco bude, tak pojedu tam a ne na Czech Ring... sorry....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pravděpodobně jsem na soustředění.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
5.11. musim na otočku na letiště ještě nevim v kolik, rozhodně 600,- dám a nějak se tam ukážu
Plus poptám se pár lidí co řízení zajímá

SSS - vdechne tě do života
bych se mozna aspon podival a neco pofotil, mozna by jel svagr s bavorskym, tak bych se pridal k nemu 

A kdybys nebyl? Nerikej, ze bys prijelExFun píše:Pravděpodobně jsem na soustředění.

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
OKpjanda píše:Deli: I s Vami pocitamOno je ale jinak tak, ze pokud se to ukaze zivotaschopnym a "prastime do toho", muze pak byt pri vetsim zajmu relativne malo casu se rozhodnout. Ale to predbiham udalostem

Supr, takže zaplaceno mámekurburt píše:platim a jedu

Dojeď emerikou, svezeš měCaddy píše:bych se mozna aspon podival a neco pofotil, mozna by jel svagr s bavorskym, tak bych se pridal k nemu

"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III 
Fordem tam, vlakem zpátky!

Fordem tam, vlakem zpátky!

Tož já se hlásím, letos mi žádný okruh nevyšel tak aspoň něco na závěr sezóny 

Ja pojedu, proc ne, nejeka gumy na doniceni mam, teda vlastne vsechny jsou uz pred smrti 

Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
IMperialem ktery ma tlumice, jako by nemel? Bychom se zvrhli v prvni zatacceDeli píše:Dojeď emerikou, svezeš měCaddy píše:bych se mozna aspon podival a neco pofotil, mozna by jel svagr s bavorskym, tak bych se pridal k nemu![]()

Rysuje se nam to docela dobre, jeste par nadsencu do zakladniho tuctu spinavcu a neni co resit 

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n